06 Aralık 2011, Salı 08:04:01

UÇAKLAR GECE DE İNEBİLECEK

AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Cengiz Topel Havaalanı’na gece de uçakların inişini sağlayacak sistemin montajıyla ilgili çalışmaların yapıldığını belirterek "Bir süre sonra artık gece de İzmit’e uçaklar inebilecek, kalkabilecek" dedi...
  • meydan açılmadan 4 ay önce bakan nihat ergun'u çanakkaleden getiren özel iş jeti akşam 20.00de gece inişi gerçekleştirdi.deniz hava üs komutanlığının 2 pervaneli ispanyol casa uçakları zaman zaman gece iniş-kalkış yapmaktadır.askeri dönemden kalma navigasyon cihazı NDB dir.ilave olarak ne eklendi,eklenecek?VOR mu,İLS mi?
  • Cengiz Topel meydanı askeri bir meydandır ve 24 saat uçakların inişine ve kalkışına müsaittir. TSK akşam oldu ben artık savaşmıyorum, uçmuyorum demez herhalde. Fikri IŞIK, yine olan bir kabiliyeti, yoktu da biz, ben yaptım havasında. Bakın sayın İzmitliler, bugün de güneşi sizler için doğurdum hesabı. Allahım, sen akıl fikir ver.
DOLULUK SEVİNDİRİCİ
 
AKP Milletvekili Fikri Işık, Cengiz Topel Havaalanı’ndan şimdilik sadece Trabzon’a yapılan seferlerin, önümüzdeki süreçte farklı yerlere de yapılacağını aktardı. Işık, “Erzurum, Van, Diyarbakır, Antalya ve Dalaman’a da uçuş olacak. Uçakların doluluk oranı, herkes için memnuniyet verici. Yaz döneminde Antalya, Dalaman gibi yerlere de ilimizden dolu uçakların gideceğine inanıyorum” dedi.
 
EĞİTİM YATIRIMLARI
 
İzmit’te yeni okul yapımlarının sürdüğünü belirten Işık, “Atatürk, Fevzi Çakmak, Turgut Özal(M. Ali Paşa) okulları bölgenin sıkıntısını çözecek. Cephanelik’teki bölgeye yapılacak eğitim kompleksi, Gültepe, Zafer İÖO. da tamamlanınca,. İzmit merkezde sıkıntı kalmayacak” dedi. Işık, Gebze Üniversitesi ile ilgili çalışmaların sürdüğünü de belirtti, “GYTE yetkilileri ile görüştü. Gebze’de sivil toplum örgütleri., yöneticilerle toplantılar yapılıyor. Geniş kesimin görüşünü alıyoruz. Bu tamamlanınca, YÖK Başkanı ile görüşüp kanun taslağını meclise sunacağız. Biz, Hurşit Güneş gibi aceleci davranmıyoruz” dedi.
 
"HERKES FEDEKARLIK YAPTI"
 
AKP kongrelerini de değerlendiren, “uzlaşma” yöntemiyle sıkıntıların aşıldığını belirten Fikri Işık, şunları söyledi: “Uzlaşmayla, İzmit’te güzel bir kongre oldu. Uzlaşma, herkesin fedakarlık yaptığı bir oluşum biçimi. Kongrelerde sıkıntı görülmüyor. İl başkanı da, son derece ılımlı, dengeli davranıyor. Bu süreci iyi idare ediyor. CHP’ye de kongre yapmayı öğreteceğiz”
UÇAKLAR GECE DE İNEBİLECEK

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
meydan açılmadan 4 ay önce bakan nihat ergun'u çanakkaleden getiren özel iş jeti akşam 20.00de gece inişi gerçekleştirdi.deniz hava üs komutanlığının 2 pervaneli ispanyol casa uçakları zaman zaman gece iniş-kalkış yapmaktadır.askeri dönemden kalma navigasyon cihazı NDB dir.ilave olarak ne eklendi,eklenecek?VOR mu,İLS mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Cengiz Topel meydanı askeri bir meydandır ve 24 saat uçakların inişine ve kalkışına müsaittir. TSK akşam oldu ben artık savaşmıyorum, uçmuyorum demez herhalde. Fikri IŞIK, yine olan bir kabiliyeti, yoktu da biz, ben yaptım havasında. Bakın sayın İzmitliler, bugün de güneşi sizler için doğurdum hesabı. Allahım, sen akıl fikir ver.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000