13 Ağustos 2008, Çarşamba 08:04:01

Uçaklar gazetecilerin katili oldu!

Rus uçaklarının önceki gece Gürcistan’ın Gori kasabasına saldırısı sırasında basın merkezine ve hasteneye isabet eden bir bomba, can kaybına yol açtı. Ölenler arasında Hollandalı RTL-2 televizyonunun kameramanı Stan Storimans da bulunuyor.
  • Bunu yapanlar insan mI??? Gazetecini ailesi ondan haber beklerken.Is icin gitti derken olum haberi gidiyor ailesine. Insanlikmi bu?? O gazeteci haince can vermek icinmi onca yil okudu. Para kazanmak icin mi oralara gitti ailesini yasadigi yeri birakarak. Dunyada insan gorunumlu yaratiklar oldugu surece suanda okumakta oldugum gazetecilik bolumunu tereddut icinde okuyacak ve bitirecegim. Haince can veren gazeteci bunu haketmiyordu eminim. cok kisa bir sure sonra gazeteci olacak biri olarak kiniyorum bu olaylari. Gazetecinin mekani cennet olsun :(:(:(

Reuters ajansı, Gori’deki foto muhabirinin, bombardımanın ardından sokakta 5 ceset ile 4 yaralı gördüğünü ve bunlardan ikisinin gazeteci olduğunu aktardı. RTL televizyon kanalı, Gori’deki olayda kendileri için kameraman olarak çalışan 39 yaşındaki Stan Storimans’ın öldüğünü, muhabir Jeroen Akkermans’ın da bacağından yaralandığını duyurdu.

Hollanda Dışişleri Bakanı Maxime Verhagen, Rus Büyükelçisi’ni Lahey’deki makamına çağırarak, kameramanın ölümüyle ilgili olarak bilgi istedi.

AFP foto muhabiri de, Gori’deki olayda bir Gürcü gazeteciyle şoförünün öldüğünü bildirdi

 

Uçaklar gazetecilerin katili oldu!

Yorumlar

Flughafen ~ 16 yıl önce
Bunu yapanlar insan mI??? Gazetecini ailesi ondan haber beklerken.Is icin gitti derken olum haberi gidiyor ailesine. Insanlikmi bu?? O gazeteci haince can vermek icinmi onca yil okudu. Para kazanmak icin mi oralara gitti ailesini yasadigi yeri birakarak. Dunyada insan gorunumlu yaratiklar oldugu surece suanda okumakta oldugum gazetecilik bolumunu tereddut icinde okuyacak ve bitirecegim. Haince can veren gazeteci bunu haketmiyordu eminim. cok kisa bir sure sonra gazeteci olacak biri olarak kiniyorum bu olaylari. Gazetecinin mekani cennet olsun :(:(:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000