15 Mayıs 2014, Perşembe 11:36:15

UÇAKLA MİLYARLARCA DOLAR KAÇIRACAKTI!

Azerbaycan Havayolları'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cihangir Askerov'un (Cahangir Esgerov) başkent Bakü'den uçakla yurt dışına kaçırmaya çalıştığı 9.5 milyar doların ele geçirildiği öne sürüldü.
  • Cihangir Muallim, Duz kisidir, hec ne eylemz
  • ha azerbaycan ha turkiye aralarinda hicbir fark yok ! zihniyetler hep ayni ! sadece onlar da degil tum musluman ulkeler bu halde maasef...hepsinde rusvet,hirsizlik,yolsuzluk,arsizlik,utanmazlik,kul hakki yeme siradan rutin seyler !!!
  • Her ne kadar rüşvet ve yolsuzlukların sıklıkla yaşandığı ülke de olsa, Görevliler içerisinde işini doğru düzgün yapan varmış, nunu yakalamışlar. En azından bu yönden şanslılar. 9,5 Milyon nüfusu olan bir ülkeden 9,5 Milyar Doları kaçırmak büyük iş. Ama 99,9 Milyar Euroyu yürüterek bizim ülkemizdekiler daha büyüğünü yaptılar.
  • Her ülkenin fıtratında bulunur...
  • Reza' yı bi arasaydı ya.. yol gösterirdi
  • Dunyada rusvetin en alisilmis ulkelerindendir Azerbaycan. Ustu ortulecektir.
  • Devlet başkanlarına özenmiş , hatta para aliyevin çikarsa şaşırmayın
  • zamanlaması çok manidar :)
  • Paralel yapı bunlar paralel yapı
  • montajdir duzmecedir :)

Azerbaycan kamuoyu, dün Yeni Müsavat gazetesinin ortaya attığı bir iddiayla çalkalandı. İddianın merkezinde Azerbaycan Havayolları Başkanı Cihangir Askerov var. Gazete, Askerov'un geçtiğimiz günlerde Bakü Havalimanı'ndan, kargo taşımacılığı yapan Silkway Havayolları'na ait bir uçakla yurtdışına 30 tonluk bir kargo çıkarmaya çalıştığını öne sürdü. Haberde kargonun büyük bölümünün nakit paradan oluştuğu ifade edildi.

Varış noktası açıklanmayan kargo uçağının yükünün yetkililer tarafından boşaltıldığı ve Askerov hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi. Gazetenin görüş aldığı ekonomistler, uçaktan çıkartılan kargonun tamamının banknotlardan oluşması halinde, ülke dışına kaçırılmaya çalışılan para miktarının yaklaşık 7.5 milyar Azerbaycan Manatı olduğunu tahmin ediyor, bu da yaklaşık 9,5 milyar dolara denk düşüyor.

Gazeteye göre olay, uluslararası bir "kara para" aklama şebekesinin işi olabilir. Ancak habere göre üzerinde durulan bir diğer ihtimal ise paranın İran'la bağlantılı olduğu.

ZARRAB BENZETMESİ

Iğdır'da geçen yıl düzenlenen gümrük yolsuzluğu operasyonu kapsamında tutuklanan kişiler arasında, Nahçıvan eski Gümrük Müdürü Mir Muhammed Seyidov'un da bulunduğunu hatırlatan gazete, olayla ilgili hala ayrıntılı bir bilgi bulunmadığını kaydetti.

Türkiye'de 17 Aralık operasyonunda gözaltına alınan İranlı iş adamı Reza Zarrab'ın İran'la Türkiye arasında altın ticareti yaparak Tahran'ın uluslararası ambargoları delmesine yardım ettiğini belirten gazete, haberin sonunda, "Görünen o ki Askerov da Azerbaycan'ın Zarrab'ı oldu" ifadesini kullandı. (Vatan)

UÇAKLA MİLYARLARCA DOLAR KAÇIRACAKTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Ahmet Mollazade ~ 9 yıl önce
Cihangir Muallim, Duz kisidir, hec ne eylemz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 10 yıl önce
ha azerbaycan ha turkiye aralarinda hicbir fark yok ! zihniyetler hep ayni ! sadece onlar da degil tum musluman ulkeler bu halde maasef...hepsinde rusvet,hirsizlik,yolsuzluk,arsizlik,utanmazlik,kul hakki yeme siradan rutin seyler !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Görevli dediğin ~ 10 yıl önce
Her ne kadar rüşvet ve yolsuzlukların sıklıkla yaşandığı ülke de olsa, Görevliler içerisinde işini doğru düzgün yapan varmış, nunu yakalamışlar. En azından bu yönden şanslılar. 9,5 Milyon nüfusu olan bir ülkeden 9,5 Milyar Doları kaçırmak büyük iş. Ama 99,9 Milyar Euroyu yürüterek bizim ülkemizdekiler daha büyüğünü yaptılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normaldir. ~ 10 yıl önce
Her ülkenin fıtratında bulunur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarom ~ 10 yıl önce
Reza' yı bi arasaydı ya.. yol gösterirdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Azerbaycan ~ 10 yıl önce
Dunyada rusvetin en alisilmis ulkelerindendir Azerbaycan. Ustu ortulecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lfrs ~ 10 yıl önce
Devlet başkanlarına özenmiş , hatta para aliyevin çikarsa şaşırmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 10 yıl önce
zamanlaması çok manidar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Paralel yapı bunlar paralel yapı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıfırlamıstır ~ 10 yıl önce
montajdir duzmecedir :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000