18 Nisan 2012, Çarşamba 08:28:16

UÇAKLA ESRAR TAŞIMAYA 5 YIL...

Diyarbakır'da 27 kilo 600 gram esrarı uçakla İzmir'e götürmek isterken yakalanan biri polis memuru 3 sanık, 5'er yıl hapis cezasına çarptırıldı...
  • TAŞIMAYA DEVAM BU TRAFİKTE GENELDE KONUYU BİLMEYEN PERSONEL KONUYU BİLENLER TARAFINDAN KULLANILIR BU TRAFİĞE ÇOK AZ KOLLUK GÜÇLERİ KARIŞIR BUNLAR ZATEN NÖBETLERİ BELLİ KİŞİLERDİR ONLAR BİLİNİR YAKALANDIĞINDA UZAKLAŞTIRILIR MADDE TRAFİĞİ YOLLARI VAR BUNLAR AVRUPAYA GİDİŞLERDE GÜMRÜKSÜZ MERKEZLERDEN GELEN YOLCULAR BAGAJLARI VARIŞ NOKTASI BAĞLANDIĞI İÇİN DİREKT AVRUPA UÇAĞI ALTINA ÇEKİLİR UÇAĞA YÜKLENİNCE ZATEN GÖREV TAMAMLANMIŞ OLUR BAGAJ KONTROLSUZ OLARAK YERİNE ULAŞIR AVRUPA GELİŞLERDE GENELDE GÜMRÜK OLMAYAN İLLERE SEYAHAT EDENLER BAGAJLARI ALMAK İSTEMEZLER BAGAJLAR TRANSİT ŞUTA ÇEKİLİR VE ORADA ETİKETLER DEĞİŞTİRİLEREK KONTROLDAN GEÇİRİLMEDEN İÇHAT ETİKETİ BAĞLANIR DİREKT UÇAKALTINA ALINARAK SEVK EDİLİR VARIŞ İSTASYONUNDA KONTROLSUZ ALINIR
  • Diyarbakir..Sirnak..Tabi bu tarz yerlerde olacak bu tur seyler..Oranin iyi bir OHAL'e ihtiyaci var..Nerede pis isler var bu bolgelerde..Soyle sopayi alip orada insanlari iyice bir dizginlemek lazim.Bosuna demiyoruz idam,kirbac,falaka diye..
Diyarbakır 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına tutuklu sanıklar polis memuru C.Y, H.H.A. ve F.Ö. ile avukatları hazır bulundu.
 
Cumhuriyet savcısı, hazırladığı mütalaasını okuduktan sonra mahkemeye sundu.
 
Mütalaada, 22 Ekim 2011 günü sanıklardan H.H.A. ve F.Ö'nün içinde uyuşturucu bulunan valizle havaalanına geldikleri ve burada görevli polis memuru C.Y'nin de X-Ray cihazından geçişlerinde kendilerine yardımcı olduğunun tespit edildiği belirtildi.
 
Sanık polis memuru C.Y, savunmasında, atılı suçlamayı kabul etmeyerek, ''Ben 10 yıllık polis memuruyum. Bu şahısların havaalanında geçişlerine sürekli olarak yardımcı olduğum iddialarını kabul etmiyorum'' dedi.
 
Sanık H.H.A. da, sanık F.Ö. ile havaalanına birlikte geldiğini onun valizini taşımasına yardımcı olduğunu ileri sürdü.
 
Diğer sanık F.Ö. ise uyuşturucuyu almakla hayatının en büyük hatasını yaptığını belirterek, pişman olduğunu söyledi.
 
Mahkeme heyeti, verdiği kısa bir aranın ardından sanıklar H.H.A, C.Y. ve F.Ö'yü ''Satmak için uyuşturucu nakletmek'' suçundan 5'er yıl hapis cezasına çarptırılmasına oy çokluğuyla karar verdi.
 
Mahkeme ayrıca, sanıkların aldıkları ceza miktarı ve tutuklulukta geçirdikleri süreyi dikkate alarak, tahliyelerini kararlaştırdı.
UÇAKLA ESRAR TAŞIMAYA 5 YIL...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
TAŞIMAYA DEVAM BU TRAFİKTE GENELDE KONUYU BİLMEYEN PERSONEL KONUYU BİLENLER TARAFINDAN KULLANILIR BU TRAFİĞE ÇOK AZ KOLLUK GÜÇLERİ KARIŞIR BUNLAR ZATEN NÖBETLERİ BELLİ KİŞİLERDİR ONLAR BİLİNİR YAKALANDIĞINDA UZAKLAŞTIRILIR MADDE TRAFİĞİ YOLLARI VAR BUNLAR AVRUPAYA GİDİŞLERDE GÜMRÜKSÜZ MERKEZLERDEN GELEN YOLCULAR BAGAJLARI VARIŞ NOKTASI BAĞLANDIĞI İÇİN DİREKT AVRUPA UÇAĞI ALTINA ÇEKİLİR UÇAĞA YÜKLENİNCE ZATEN GÖREV TAMAMLANMIŞ OLUR BAGAJ KONTROLSUZ OLARAK YERİNE ULAŞIR AVRUPA GELİŞLERDE GENELDE GÜMRÜK OLMAYAN İLLERE SEYAHAT EDENLER BAGAJLARI ALMAK İSTEMEZLER BAGAJLAR TRANSİT ŞUTA ÇEKİLİR VE ORADA ETİKETLER DEĞİŞTİRİLEREK KONTROLDAN GEÇİRİLMEDEN İÇHAT ETİKETİ BAĞLANIR DİREKT UÇAKALTINA ALINARAK SEVK EDİLİR VARIŞ İSTASYONUNDA KONTROLSUZ ALINIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Diyarbakir..Sirnak..Tabi bu tarz yerlerde olacak bu tur seyler..Oranin iyi bir OHAL'e ihtiyaci var..Nerede pis isler var bu bolgelerde..Soyle sopayi alip orada insanlari iyice bir dizginlemek lazim.Bosuna demiyoruz idam,kirbac,falaka diye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000