04 Temmuz 2012, Çarşamba 15:20:26

UÇAK ZAMANINDA KALKINCA...

Samsun’da sel nedeniyle havaalanına zamanında gidemeyen yolcular, uçağı kaçırınca ortada kaldılar...
  • Samsun-Ordu karayoulunu THY yapmadiki.Niye THY ulasmaya calisiyorsunuz.Plansiz programsiz kalitesiz yollar kopruler yapan %70 oy verdiginiz AKP li belediyelere ve Karayollarina derdinizi anlatin.Sucun cogu sende kardesim.

Sunekspres’in 07.45 Samsun-İstanbul uçağına bilet alan yolcular, selden dolayı yolun kapanması nedeniyle Samsun-Çarşamba Havaalanı’na zamanında gidemedi. Uçağın zamanında kalkması nedeniyle 100’e yakın yolcu uçağı kaçırdı.

Samsun’da oluşan sel felaketi nedeniyle yollar kapalı olduğu için havaalanına gidemediklerini belirten yolcu Hasan Önder, “Samsun’daki sel felaketi nedeniyle Samsun - Ordu karayolu trafiğe kapatıldı. Bizler saatlerce yollarda kaldık. Havaalanına vardığımızda uçağımızın kalktığını öğrendik. Bu nedenle firma yetkilileri ile görüşmeye çalışıyoruz ama bir türlü kendilerine ulaşamıyoruz” dedi.

UÇAK ZAMANINDA KALKINCA...

Yorumlar

suclu millet ayayga kalk ~ 12 yıl önce
Samsun-Ordu karayoulunu THY yapmadiki.Niye THY ulasmaya calisiyorsunuz.Plansiz programsiz kalitesiz yollar kopruler yapan %70 oy verdiginiz AKP li belediyelere ve Karayollarina derdinizi anlatin.Sucun cogu sende kardesim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000