24 Nisan 2012, Salı 10:48:54

UÇAK YAKITINA MADENİ YAĞ KATTILAR

Bursa'da Jet A-1 uçak yakıtı ile madeni yağdan karışım yapılarak üretilen 60 bin litre akaryakıt ele geçirildi.
  • İncirlik - Çiğli gibi birkaç üste bulunan uçak yakıtı boru hattından çalıntı yakıttır.
  • Iyi arastirin, sadece soforleri hapse atmayin. Bakin bakalim altindan hangi siyasi kisiler cikacak. Iki bavul ceptelefonuyla yakalanan siyasi sahsiyet var bu ulkede. Jet yakitini sen ben bulamayiz ama onlar bulur. Madeni yagi karistirir satarlar.
Bursa İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Bursa Yalova karayolunda bulunan bir petrol istasyonuna giren iki şüpheli akaryakıt tankerinde yaptığı kontrolde, bir akaryakıt tankerinde Jet A-1 uçak yakıtı yüklü olduğu, diğerinde ise madeni yağ bulunduğunu tespit etti.

Yakalanan iki tankerin birbirine hortum ve devir daim pompası ile bağlanıp karışım yapılarak akaryakıt üretildiği tespit edildi. Düzenlenen baskın sonrasında kanun dışı üretilen 60 bin litre akaryakıt ele geçirildi.

Cumhuriyet savcısının talimatı ile ele geçirilen akaryakıt, yetkili birime teslim edilmek üzere Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince muhafaza altına alındı. Olayla ilgili tanker sürücülerinin de aralarında bulunduğu 8 şüpheli hakkında, Petrol Piyasası Kanunu'na muhalefet suçundan tahkikat başlatıldı.

Bu arada, Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, geçen yıl yapılan operasyonlarda 950 bin litre, 2012 yılında ise 202 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.
UÇAK YAKITINA MADENİ YAĞ KATTILAR

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
İncirlik - Çiğli gibi birkaç üste bulunan uçak yakıtı boru hattından çalıntı yakıttır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Iyi arastirin, sadece soforleri hapse atmayin. Bakin bakalim altindan hangi siyasi kisiler cikacak. Iki bavul ceptelefonuyla yakalanan siyasi sahsiyet var bu ulkede. Jet yakitini sen ben bulamayiz ama onlar bulur. Madeni yagi karistirir satarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000