07 Eylül 2009, Pazartesi 11:38:29

Uçak verdiler, ödülü kaptılar...

Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği'nin (AMPD), Bankalararası Kart Merkezi (BKM) işbirliğiyle düzenlediği AMPD 2008 ödülleri sahiplerini buldu. Astoria Alışveriş Merkezi, düzenlediği kampanya ve verdiği uçakla Yılın Pazarlama Kampanyası" ödülünün sahibi oldu.

Birinci kuruluş yıldönümünde gerçekleştirdiği "Özel Uçak Kampanyası" ile ödülü alan Astoria Alışveriş Merkezi, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

AMPD Yılın Pazarlama Kampanyası ödülüne layık görülmekten mutluluk duyduklarını belirten Astoria Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Ümit Teoman "Başarılarımızı taçlandıran bu ödülü almak çok gurur verici. Bizi bu ödüle layık gören herkese ve projede emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi ve şöyle devam etti:

"Astoria Alışveriş Merkezi, kısa zamanda büyük başarılara imza attı. Fark yaratan kampanyalar gerçekleştirmeye ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaya devam edeceğiz".

Çocukluktan beri herkesin hayali olan "uçma" isteğini gerçeğe dönüştürmek fikrinden yola çıkarak özel uçak hediye etmeye karar veren Astoria Alışveriş Merkezi, "özel uçak kampanyası" talihlisinin hayalini, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gerçekleştirmişti. Astoria Alışveriş Merkezi'nden, tek seferde 125 TL ve katları alışverişlerde verilen kuponla çekilişe katılan İnci Oğuz, istediği an dört kişilik özel uçağına atlayıp seyahat edebilecek şanslı isim olmuştu.

 

Uçak verdiler, ödülü kaptılar...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000