14 Haziran 2009, Pazar 21:41:49

Uçak ve Planör çarpıştı: 2 kişi öldü

İngiltere'de, hava kuvvetlerine ait bir uçakla bir planörün havada çarpışması sonucu 2 kişinin öldüğü bildirildi.
  • VFR uçan herkesin kabusu derken VFR uçanlar açısından bir korkulacak durum söz konusu demek mi istediniz? Çünkü aynı VFR uçanlara mayın tabirini kullanmışsınız da! Ne alaka bir anlam yükleyemedik.
  • ne yani vfr trafik uçmasınmı şimdi yani??? peh...saçmalamayın...gökyüzü herkesindir.
  • Bu olayda VFR yani görerek şartlarda uçuş yapanların her zaman yaşayabileceği bir kabustur. VFR uçan trafikler her zaman havada gezen birer mayın olarak bilinir.

Yetkililerin açıklamasına göre, kazada planörün pilotu paraşütle yere inmeyi başarırken, askeri eğitim uçağındaki 2 kişi ise yaşamlarını yitirdiler.

Başkent Londra'nın 97 kilometre kuzeybatısındaki Oxfordshire'in üzerinde meydana geldiği açıklanan kazanın nedeni konusunda bilgi verilmedi.

Uçak ve Planör çarpıştı: 2 kişi öldü

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
VFR uçan herkesin kabusu derken VFR uçanlar açısından bir korkulacak durum söz konusu demek mi istediniz? Çünkü aynı VFR uçanlara mayın tabirini kullanmışsınız da! Ne alaka bir anlam yükleyemedik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne yani vfr trafik uçmasınmı şimdi yani??? peh...saçmalamayın...gökyüzü herkesindir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu olayda VFR yani görerek şartlarda uçuş yapanların her zaman yaşayabileceği bir kabustur. VFR uçan trafikler her zaman havada gezen birer mayın olarak bilinir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000