30 Ağustos 2013, Cuma 12:24:02

UÇAK TÜRBÜLANSA GİRDİ; 45 YARALI!

Tayland'dan Hong Kong'a giden Thai Havayollarına ait uçakta yaşanan hava türbülansı, 45 kişinin yaralanmasına sebep oldu.
  • Qatar havayollarında A321 kabın memuru sayısı BC icin 3 yc icin 5 etti mı sana 8 km. Hat Doha-İstanbul. Tkda aynı hat toplam max5 km. Uçak tipini one sürüp savunanlara. Bunların hepsi kesin bilgi ;)
  • Kesin suyu parayla satıyorlardır. Sebebi kesin budur.( bu yorumda geçen hafta Pegasus tan trafik kazasında ölen arkadaş için bu sebebi gösterenlere gitsin)
  • bu türbülansı da temel kotil yapmıştır kesin thy nin parmağı vardır bu türbülansda acaba haksızlık ama neden oldu bu türbülans, kim yaptı acaba..
  • ucak A380 15 kişi az bile herkes bişey konuşuyo ama
  • Ucak tipine bakmadan yorumlar patlatilmis mesafe üzerinden. Hadi buna da globally foss deyin tam olsun. Yaralilara acil şifalar
  • Malesef birçok yolcu koltuk kemerini ciddiye almıyor, özellikle ani gelişen açık hava türbülansı (clear air turbulance) durumunu önceden bildiren bir sistem bulunmuyor. Ciddi bir türbulansa girme durumunda kemer ışıklarını takip edip, kendinizi emniyete almak için çok geç olabilir. İstem dışı çok rahatlıkla bir yere çarpıp sakatlanma, yaralanma olasılığınız çok yüksek , eğer kemeriniz bağlı değilse. Lütfen size yapılan şu anonsa riayet edin ; "Oturduğunuz müddetçe kemerlerinizi bağlı tutunuz." Emniyetli uçuşlar...
  • Uçak türbülansa'a değil , türbülans uçağa girmiş :(
  • tayland hong kong arası biziim turkıye almanya arası kadar ve mürettebat 15 kişi bravo yani thai havayollarına bizim 11 saatlik new york uçuşunda bile bu kadar mürettebat uçmuyo
  • Bkk-Hkk 2 saatlik uçuş... 15 mürettebat yaralı.. Geçmiş olsun . Bizim milli hava yolumuzdan ders almalılar. aynı uçuşu 5 memur ile hemde 4 bacak yaparız , bize bir şey olmaz.

Tayland'dan Hong Kong'a giden Thai Havayolları'na ait uçakta yaşanan türbülans, 45 yolcunun yaralanmasına yol açtı. Ulaşım Bakanı Chadchart Sittipunt'un yaptığı açıklamaya göre, yaralananlardan 15'i uçak mürettebatıyken bir yolcunun da köprücük kemiği kırıldı.

Yaralılar Hong Kong'da bir hastanede kontrol altına alındı. Hasar gören uçak incelenmek üzere Bangkok'a geri uçuruldu. (Zaman)

UÇAK TÜRBÜLANSA GİRDİ; 45 YARALI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Qatar havayollarında A321 kabın memuru sayısı BC icin 3 yc icin 5 etti mı sana 8 km. Hat Doha-İstanbul. Tkda aynı hat toplam max5 km. Uçak tipini one sürüp savunanlara. Bunların hepsi kesin bilgi ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Kesin suyu parayla satıyorlardır. Sebebi kesin budur.( bu yorumda geçen hafta Pegasus tan trafik kazasında ölen arkadaş için bu sebebi gösterenlere gitsin)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
bu türbülansı da temel kotil yapmıştır kesin thy nin parmağı vardır bu türbülansda acaba haksızlık ama neden oldu bu türbülans, kim yaptı acaba..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kapo ~ 11 yıl önce
ucak A380 15 kişi az bile herkes bişey konuşuyo ama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SPQ ~ 11 yıl önce
Normal... Bu ulkede herkes pilot, muhendis, doktor, ögretmen vs. Agzi olan konusuyor. http://goo.gl/4cxkjA
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Ucak tipine bakmadan yorumlar patlatilmis mesafe üzerinden. Hadi buna da globally foss deyin tam olsun. Yaralilara acil şifalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 11 yıl önce
Malesef birçok yolcu koltuk kemerini ciddiye almıyor, özellikle ani gelişen açık hava türbülansı (clear air turbulance) durumunu önceden bildiren bir sistem bulunmuyor. Ciddi bir türbulansa girme durumunda kemer ışıklarını takip edip, kendinizi emniyete almak için çok geç olabilir. İstem dışı çok rahatlıkla bir yere çarpıp sakatlanma, yaralanma olasılığınız çok yüksek , eğer kemeriniz bağlı değilse. Lütfen size yapılan şu anonsa riayet edin ; "Oturduğunuz müddetçe kemerlerinizi bağlı tutunuz." Emniyetli uçuşlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Uçak türbülansa'a değil , türbülans uçağa girmiş :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boeing 777 ~ 11 yıl önce
tayland hong kong arası biziim turkıye almanya arası kadar ve mürettebat 15 kişi bravo yani thai havayollarına bizim 11 saatlik new york uçuşunda bile bu kadar mürettebat uçmuyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dus agent ~ 11 yıl önce
sende uc A380, seninde olur 15 mürettebatin, Boeing 777 kac mürettebatla uculuyor, iyi düsün cevap vermeden yegeeeen!
Zenki ~ 11 yıl önce
Bkk-Hkk 2 saatlik uçuş... 15 mürettebat yaralı.. Geçmiş olsun . Bizim milli hava yolumuzdan ders almalılar. aynı uçuşu 5 memur ile hemde 4 bacak yaparız , bize bir şey olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000