03 Eylül 2013, Salı 09:17:39

UÇAK TÜRBÜLANSA GİRDİ 12 KİŞİ YARALANDI!

Brezilya havayollarına ait uçağın türbülansa girmesi sonucu 12 kişi yaralandı...
  • Yukarda arkadasin birisi hosteslerin uyarmasi lazim demis, tabi pek bir bilgisi olmadiğı açık ve net. THY calisanlari hangi yolcuya yerinize otururmusunuz deyipte söz geçirebilmis acaba yada bunu dinleyen özellikle ego ve kompleks tavan yapmis Türk yolcular mi yerlerine oturacak. Ucak touch down yaptiginda ayaga kalkan yolcuya laf söylenince, yolcunun ters cevap verdiği daha dogrusu VEREBİLDİGi bir kurulusta herşey olur. Kaldiki yolcu emniyetini ve ucak emniyetini hice sayarak kokpit kabin aradi perdeyi, sadece bazi cok saygi duydugum bussiness class yolcularimizin rahatsiz olmasindan dolayi kaldirtan bir zihniyet hakimken daha coooook kazalar olur. Kabin memurlarinin yolcu uzerinde pek bir yaptirimi yokken kim takar kabin memurunu. Kaldiki bu insanlarin asli görevi emniyeti sağlamaktır. Yazacak cok sey varda aslinda sadece susuyorum..
  • Peki THY ucuslarina ne demeli? 20 kusurat cocuk, uzun yolculuklarda koridorlarda yuruyuse cikartiliyor. Hosteslerin uyarmasi lazim.
  • geçmiş olsun. latin amerika uçuşlarımı genelde madrid üzerinden gerçekleştiriyorum, dikkatimi çeken şey kemer takan sayısı az artı kemer ikaz ışığı yanıyor tuvaletin önünde kuyruk oluşturuyorlar ... dolayısıyla sonuç normal

Madrid-Sao Paulo seferini yapan uçağın türbülanstan sonra Brezilya'nın kuzeydoğusundaki Fortaleza kentine acil iniş yaptığı belirtildi.

Türbülansın, birkaç saniye sürmesine rağmen paniğe yol açtığı açıklandı.

Yaralananların çoğunda kesikler olduğu, bazılarının kemiklerinin kırıldığı, 2 kişinin hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

UÇAK TÜRBÜLANSA GİRDİ 12 KİŞİ YARALANDI!

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Yukarda arkadasin birisi hosteslerin uyarmasi lazim demis, tabi pek bir bilgisi olmadiğı açık ve net. THY calisanlari hangi yolcuya yerinize otururmusunuz deyipte söz geçirebilmis acaba yada bunu dinleyen özellikle ego ve kompleks tavan yapmis Türk yolcular mi yerlerine oturacak. Ucak touch down yaptiginda ayaga kalkan yolcuya laf söylenince, yolcunun ters cevap verdiği daha dogrusu VEREBİLDİGi bir kurulusta herşey olur. Kaldiki yolcu emniyetini ve ucak emniyetini hice sayarak kokpit kabin aradi perdeyi, sadece bazi cok saygi duydugum bussiness class yolcularimizin rahatsiz olmasindan dolayi kaldirtan bir zihniyet hakimken daha coooook kazalar olur. Kabin memurlarinin yolcu uzerinde pek bir yaptirimi yokken kim takar kabin memurunu. Kaldiki bu insanlarin asli görevi emniyeti sağlamaktır. Yazacak cok sey varda aslinda sadece susuyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 11 yıl önce
Peki THY ucuslarina ne demeli? 20 kusurat cocuk, uzun yolculuklarda koridorlarda yuruyuse cikartiliyor. Hosteslerin uyarmasi lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbulli ~ 11 yıl önce
geçmiş olsun. latin amerika uçuşlarımı genelde madrid üzerinden gerçekleştiriyorum, dikkatimi çeken şey kemer takan sayısı az artı kemer ikaz ışığı yanıyor tuvaletin önünde kuyruk oluşturuyorlar ... dolayısıyla sonuç normal

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000