15 Eylül 2008, Pazartesi 14:58:10

Uçak tarlaya indi!

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde zeytin ilaçlaması yapan özel bir uçak arıza yapınca bamya tarlasına zorunlu iniş yaptı.
  • yasak tescil kodlarından kastınız nedir biraz açarsanız biz de bilgileniriz teşekkürler
  • DÜN HÜRRİYET'iN HABERİNİ ELEŞTİRİYORDUNUZ.KUŞ ÇARPMA HABERİNİN ABARTISINDAN DOLAYI!!!AIRPORT HABER SİZ DE Mİ ARTIK DALAVEREYE BAŞLADINIZ?İLAÇLAMA UÇAĞI O RESİMDEKİ UÇAĞIN KUYRUĞU KADAR BİLE DEĞİL.MANŞETE BAKIYORSUN TARLAYA UÇAK İNMİŞ.KOCAMAN BİR UÇAK KUYRUĞU.HABERE BAKIYORSUN İLAÇLAMA UÇAĞI.ÜSTELİK HER SEZON 3-4 TANESİ BUNU YAPAR.NEREDEYSE RUTİN.
  • Yanlış hatırlıyor olabilirim ama kullanımı yasak olan tescil kodları arasında ZZZ 'de yokmuydu?
  • Geçmiş olsun.Keşke Ayvalık/Sarımsaklı havaalanına ulaşabilseydi.Aman Ha her uçak bamya tarlasına inemez.Ancak zirai ilaçlamada kullanılan uçaklar iniş takımları ve büyük ebatlı ve dişli lastikleri ile ham toprağa inebilirler.
  • Geçmiş olsun neyseki cana zarar gelmemiş.

Ayvalık'ta bugün sabah saatlerinde Edremit Körfez Havaalanı'ndan zeytin sineği ilaçlaması için kalkan ve yaklaşık 1 saat havada kalan `TC- ZZZ Özyurt' isimli, pilot Mustafa Doğrular'ın kullandığı uçakta, son sortide motor arızası meydana geldi. Ayvalık'ın Türközü Köyü yakınlarında dağlık araziye doğru manevralar yapan pilot Doğrular, motor gücünün kaybından sonra bir düzlük alan aradı ve bölgedeki bamya tarlalarından birine iniş yapmak zorunda kaldı. Köylülerin şaşırarak izlediği olayda, pilot Doğrular'ın uçağı yere hasarsız şekilde indi. Uçak daha sonra teknik ekip tarafından tamire alındı. Tamirin tamamlanmasından sonra uçağın kapsamlı bakım için Edremit Havaalanı'na götürülmesi planlanıyor.

Uçak tarlaya indi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

yoda ~ 16 yıl önce
yasak tescil kodlarından kastınız nedir biraz açarsanız biz de bilgileniriz teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İTALYANO ~ 16 yıl önce
DÜN HÜRRİYET'iN HABERİNİ ELEŞTİRİYORDUNUZ.KUŞ ÇARPMA HABERİNİN ABARTISINDAN DOLAYI!!!AIRPORT HABER SİZ DE Mİ ARTIK DALAVEREYE BAŞLADINIZ?İLAÇLAMA UÇAĞI O RESİMDEKİ UÇAĞIN KUYRUĞU KADAR BİLE DEĞİL.MANŞETE BAKIYORSUN TARLAYA UÇAK İNMİŞ.KOCAMAN BİR UÇAK KUYRUĞU.HABERE BAKIYORSUN İLAÇLAMA UÇAĞI.ÜSTELİK HER SEZON 3-4 TANESİ BUNU YAPAR.NEREDEYSE RUTİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ~ 16 yıl önce
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama kullanımı yasak olan tescil kodları arasında ZZZ 'de yokmuydu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demirkuş ~ 16 yıl önce
Geçmiş olsun.Keşke Ayvalık/Sarımsaklı havaalanına ulaşabilseydi.Aman Ha her uçak bamya tarlasına inemez.Ancak zirai ilaçlamada kullanılan uçaklar iniş takımları ve büyük ebatlı ve dişli lastikleri ile ham toprağa inebilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Theater ~ 16 yıl önce
Geçmiş olsun neyseki cana zarar gelmemiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000