14 Ekim 2010, Perşembe 10:51:25

UÇAK SEVDASINDAN VAZGEÇMİYOR

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, uçak sevdasından vazgeçmiyor. Satın aldığı uçakları sık sık değiştiren ünlü şarkıcı bu kez çok daha yeni bir uçak satın alıyor.
  • sadık sındel zamanında ole bır jet yoktu nasıl ıbrahım tatlıses sadık sındelden alır ucagı. bu ucagın nasıl alınıp satıldıgını alıp satan(BEY GRUP) kısıler cok ıyı bılıyor. lutfen dogru bılgıler yazalım.
  • ister ucak alir kiralar ister gemi size ne. yok cig köfte atarmis, öteki de cig köfte servisi yaparmis. adamin parasi var aliyor. size gelin ucagimi kiralayin demiyor ki.. sizde parayi basin sizde alin.. urfali diye.. sizce kiro diye ucak alamaz mi??
  • Adam şarkı söyler sizin paranızı alır sonrada gider uçak alır :) Yahu bu adamın sevdasından bana NE ? (Sözüm önce haberi yapanlara, sonra tartışanlara, müzikle kulak pası silmenin, bağırtarak dejarz etmenin bedeli uçak parası, popçularla ve topçular yani ;) Ahadaaa şuraya yazıyorum ne müzik dinlerim ne de topçu izlerim, enayi olup uçak aldırmak yerine ot yaşarım. )
  • Saygıdeğer (bazı) yorumcu arkadaşlar; en azından adamın tavanına çiğköfte yapıştırabileceği bir uçağı var. Sizin 50 uçaklı filonuz mu var ki beğenmiyorsunuz? Kenarından köşesinden havacılıka istihdam yaratan biri İbrahim bey. Ha Urfalı olmuş ha İzmirli ne farkeder?
  • turizm mezunu, havacılık sevdalısı, kabin memuru olmaya çalışan, 3-5 kuruş kazandığını biriktirmeye çalışıpta, bir türlü biriktiremeyen biri olarak BEN MI ALAYIM bu uçağı. aslında bir Cv atsam en azından çiğköfte servisi felan yaparım.Helal olsun ne diyelim.En azından hayallerini gerçekleştirme imkanı var.
  • en azından yabancı pilot çalıştırmıyor,buda diğerlerine örnek olsun.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Yahu havacılıkla yorum yapın be ne kadarda acayipsiniz!
  • artık ucagın tavanına cıg kofte yapıstırıp mangal yapar
  • versin 7 milyon dolares(usa) alsın bir tane 737 clasic

Bir dönem havayolu şirketi kuracağı iddialarıyla gündeme gelen İbrahim Tatlıses’in uçaklara olan ilgisi biliniyordu. Hatta Tatlıses, geçtiğimiz günlerde yapılan Airex Havacılık Fuarı’nı ziyaret etmiş, bazı uçaklar hakkında detaylı bilgi almıştı.

Birkaç yıl önce, Beeccraft King Air model ilk uçağını satın alan Tatlıses, daha sonra biraz daha gelişmiş Hawker 400 tipi uçak satın aldı. İşadamı Sadık Sindel’den aldığı 1991 yapımı uçağı kullanan Tatlıses, bu uçaktan da memnun olmasa gerek yeni bir uçak almak için kolları sıvadı.

Hawker 400 tipi uçağını yurtdışında bir şirkete satan İbrahim Tatlıses, aradığı uçağı da hemen buldu. Yine Hawker  400 tipi uçak almaya karar veren Tatlıses, yeni uçağını Türkiye’ye getirmek için resmi işlemleri başlattı. Uçağın bir ay içinde Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

Bir önceki uçağa göre daha genç olan 2001 yapımı Hawker 400’ün uçuş sistemleri de diğerine göre çok daha gelişmiş.

Uçağın satış fiyatının 3-4 milyon dolar arasında olduğu belirtiliyor.

İbrahim Tatlıses, kendisinin kullanmadığı zamanlarda uçağını kiraya veriyor ve ek gelir elde ediyor. Yeni gelecek uçağın bir hava taksi şirketinin uçuş iznini kullanarak operasyon yapması bekleniyor.

İbrahim Tatlıses, 2008 yılında sattığı King Air tipi uçakla ilgili şarkıcı Demet Akalın’ın, ‘ Uçak leş gibi kokuyor’ sözleri ile gündeme gelmiş, iki şarkıcı arasında uzun süre polemik yaşanmıştı.

©AirportHaber.com ÖZEL

UÇAK SEVDASINDAN VAZGEÇMİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 14 yıl önce
sadık sındel zamanında ole bır jet yoktu nasıl ıbrahım tatlıses sadık sındelden alır ucagı. bu ucagın nasıl alınıp satıldıgını alıp satan(BEY GRUP) kısıler cok ıyı bılıyor. lutfen dogru bılgıler yazalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ister ucak alir kiralar ister gemi size ne. yok cig köfte atarmis, öteki de cig köfte servisi yaparmis. adamin parasi var aliyor. size gelin ucagimi kiralayin demiyor ki.. sizde parayi basin sizde alin.. urfali diye.. sizce kiro diye ucak alamaz mi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adam şarkı söyler sizin paranızı alır sonrada gider uçak alır :) Yahu bu adamın sevdasından bana NE ? (Sözüm önce haberi yapanlara, sonra tartışanlara, müzikle kulak pası silmenin, bağırtarak dejarz etmenin bedeli uçak parası, popçularla ve topçular yani ;) Ahadaaa şuraya yazıyorum ne müzik dinlerim ne de topçu izlerim, enayi olup uçak aldırmak yerine ot yaşarım. )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Saygıdeğer (bazı) yorumcu arkadaşlar; en azından adamın tavanına çiğköfte yapıştırabileceği bir uçağı var. Sizin 50 uçaklı filonuz mu var ki beğenmiyorsunuz? Kenarından köşesinden havacılıka istihdam yaratan biri İbrahim bey. Ha Urfalı olmuş ha İzmirli ne farkeder?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
turizm mezunu, havacılık sevdalısı, kabin memuru olmaya çalışan, 3-5 kuruş kazandığını biriktirmeye çalışıpta, bir türlü biriktiremeyen biri olarak BEN MI ALAYIM bu uçağı. aslında bir Cv atsam en azından çiğköfte servisi felan yaparım.Helal olsun ne diyelim.En azından hayallerini gerçekleştirme imkanı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
en azından yabancı pilot çalıştırmıyor,buda diğerlerine örnek olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yahu havacılıkla yorum yapın be ne kadarda acayipsiniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
artık ucagın tavanına cıg kofte yapıstırıp mangal yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
versin 7 milyon dolares(usa) alsın bir tane 737 clasic

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000