08 Kasım 2011, Salı 07:29:39

UÇAK SEFERLERİNE TAM DESTEK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli-Trabzon arasında başlatılan seferlerin devamı için ellerindne geleni yapacaklarını dile getirdi...
  • Havaalanı kartepe ilçesinde.Ve bu bölgenin yüzde 70 i karadeniz göçmenidir.Artı sakarya ilinde de bu durum geçerli.Umarım bu seferlere sahip çıkarlar..
  • uçuşa gereksiz demek istemiyorum. ama inşallah sıkı bir araştırma sonucu uçuş konmuştur. sırf uçuş olsun diye uçuş olmamalı. kocaeli merkez ile sabiha gökçen havaalanı arasıda 1 saat 12 dk. izmir ankara gibi büyük şehirlere uçuş olması gayet normal ama trabzonda yaşayan biri olarak kocaeline uçuş bana biraz boş geldi..
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti. Başkanlar Karaosmanoğlu ile Gümrükçüoğlu, Kocaeli-Trabzon arasında karşılıklı uçak seferlerinin başlamasından duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu seferlerin sadece Kocaeli ile Trabzon’u değil, her iki ilin çevre illerini de ilgilendirdiğini söyledi. Başkanlar Karaosmanoğlu ile Gümrükçüoğlu, uçak seferlerinin daha geniş kesimler tarafından kullanılması için karşılıklı olarak destek vereceklerini de ifade etti.
 
TRABZON BELEDİYESİ’NE ZİYARET
 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cengiz Topel Havaalanı’ndan kalkan ilk uçakla Trabzon’a gitmişti. Geceyi Trabzon’da geçirdikten sonra ertesi gün Trabzon Havaalanı’ndan Kocaeli’ne kalkan ilk uçakla ilimize döndü. Başkan Karaosmanoğlu, Trabzon’da belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na da konuk oldu. Başkanlar Karaosmanoğlu ile Gümrükçüoğlu, Kocaeli ile Trabzon arasında başlayan tarifeli uçak seferlerinin daha geniş kesimler tarafından duyulması ve kullanılmasında gayret göstereceklerini vurguladı.
 
İKİ KENT ARASINDA İLİŞKİLER GELİŞECEK
 
Başkan Karaosmanoğlu’na Trabzon Belediyesi’ni ziyaretinde Başkan Danışmanı Ömer Polat ile Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu ile Kocaeli heyetini Trabzon'da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümrükçüoğlu, ‘’Kocaeli ile Trabzon arasında direkt uçuşların başlatılması iki kent arasındaki ilişkilerin daha da gelişmesi açısından önemli olmuştur. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediyecilikte çok tecrübeli bir ağabeyimizdir. Biz de kendilerinin tecrübelerinden istifade etmeye gayret gösteriyoruz. Kocaelili hemşerilerime saygı ve sevgilerimizi gönderiyorum" ifadesini kullandı.
UÇAK SEFERLERİNE TAM DESTEK

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Havaalanı kartepe ilçesinde.Ve bu bölgenin yüzde 70 i karadeniz göçmenidir.Artı sakarya ilinde de bu durum geçerli.Umarım bu seferlere sahip çıkarlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
uçuşa gereksiz demek istemiyorum. ama inşallah sıkı bir araştırma sonucu uçuş konmuştur. sırf uçuş olsun diye uçuş olmamalı. kocaeli merkez ile sabiha gökçen havaalanı arasıda 1 saat 12 dk. izmir ankara gibi büyük şehirlere uçuş olması gayet normal ama trabzonda yaşayan biri olarak kocaeline uçuş bana biraz boş geldi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000