21 Kasım 2011, Pazartesi 15:01:26

UÇAK SEFERLERİ YAPILAMIYOR

Hollanda'da ektili olan sis nedeniyle kara ve hava trafiği olumsuz yönde etkilendi. Ülkede uçuşlar yapılamaz duruma geldi...
  • Hangi konuda tepki göstermişler?Laf ola beri gele.Bu durumda Avrupa'lıların bizim insanımız gibi şirket yetkililerine saldıracağını düşünmüyorum.Sis var, şirket yetkilisi ne yapsın, sisi mi kaldırsın?
  • güray abim çözer bumları. raaad olun siz
Hollanda'da üç gündür etkili olan sis, kara ve hava trafiğini olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Başta Amsterdam Schiphol havaalanı olmak üzere Rotterdam The Hague Airport ve Eindhoven Havaalanlarında uçuşların bir çoğu iptal edildi. 
 
Ülkede üç gündür etkili olan sis, özellikle kara ve hava trafiğini olumsuz yönde etkiledi. Görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport ve Eindhoven Airport Havalimanları'nda hava ulaşımı durma noktasına geldi. Yapılanmayan seferler yüzünden mağdur olan yolcular, büyük sıkıntı yaşarken firma yetkililerine tepki gösterdi. 
 
Sis yüzünden birçok uçak seferinin iptal edilmesi ve gecikmeli yapılacağı duyurulan uçuşlar nedeniyle de bazı yolcular, biletlerini iptal ettirerek evlerine geri döndü. 
 
Hollanda'da etkili olan sis nedeniyle kara yolunda da görüş mesafesi zaman zaman on metreye kadar düştü. Trafikteki araçlar ikaz ışıklarını yakarak güçlükle ilerleyebildi. Sisin yarında etkili olabileceği uyarısını yapan yetkililer, yolculara 'uçuş öncesi uçuşlarınınız ertelenip ertelenmediğini kontrol edin ve ondan sonra yola çıkın' diyerek uyardılar. (Son Dakika)
UÇAK SEFERLERİ YAPILAMIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Hangi konuda tepki göstermişler?Laf ola beri gele.Bu durumda Avrupa'lıların bizim insanımız gibi şirket yetkililerine saldıracağını düşünmüyorum.Sis var, şirket yetkilisi ne yapsın, sisi mi kaldırsın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
güray abim çözer bumları. raaad olun siz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000