31 Mayıs 2010, Pazartesi 14:02:46

Uçak seferleri durduruldu

İsrail’in Gazze’ye yardım götüren Mavi Marmara adlı Türk gemisini vurmasının ardından, Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne bu sezon gelecek 15 bin İsrailli turistin rezervasyonlarının süresiz olarak askıya alındığı açıklandı.
  • BOS BOS KONUSUYOSUNUZ BUNA BULARAK KABAHATLARI NEYMIS EFENDIM CHP SUNU DEDI AKP BUNU YAPDI MHP KACDI BUMU SIYASET! NE DEMEK KENDI KÖYÜMÜZE YARDIM EDELIM ÖNCELIK OLARAK SENIN KÖYÜNDEKI INSANLARIN ELI AYAGI YERINDE COK SÜKÜR SIMARTMAYA GEREK YOK FAZLA BIZIM INSANI.ÖZÜNÜZÜ BILIN BIRAZ OSMANLI GIBI DÜSÜNÜN ONDAN ÖNCE KITAP OKUYUN CAHIL Kalmayin bu kdr
  • yapılan yorumlara bakılırsa bazıları için para insan canından daha önemli tabi bu iş inanma meselesi inanmayan için normal müslümanlar ölmüş işkence görmüş
  • herkez bir yerden ötüyor ama asil gercekleri görmüyor kücücük bir ülke olan israil dünyayi yöneltiyor pkk yi yönetiyor eger bunlar temizlenmedigi sürece türkiye de hic birsey düzelmez veya söyle söyliyeyim düzeltilemez kendi insanlarimizi düsünelim diyorsun düsünmüyormuyuz sanki aklimizin ucuncan gecmiyormu sanki? ama bir yandan bizim de hatamiz cok neden cünki kendi kendimizi yiyip bitirmeye calisiyoruz kardes olacagimiza birbirimize düsman oluyor veya ettiriliyoruz bütün gercekler gözler önünden gözümüzü kapatip herseyi umursamamak lazim....filistinde sen de olabilirdin senin de cocuklarin ailen bir saldiriya magruz kalabilirdin.. bencil olmayalim lütfen.....
  • EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞMAK LAZIM!! TÜRKİYENİN ONCA AÇ MEMLEKETLERİ VARKEN GAZZEDEN BİZNEDE TAAA ORALARA YARDIM GÖTÜRMEYE ÇALIŞIYORUZ VE BOŞ YERE VATANDAŞIMIZ HEBA ETTİRİYORUZ? ÖNCE KENDİ AÇLARIMIZI DOYURALIMDA SONRA GAZZE VE DİĞERLERİNE BAKALIM BENCE!! ARKADAŞ HAKLI İSKENDERUN VE DİĞER İLLERDEKİ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEYDANLARA DOLSAK YA FENAMI OLUR YANİİİ!!! TUTTURMUŞLAR BİR FİLİSTİN GİDİYORLAR!! BIRAKIN KARDEŞİM LÜNPENCİLİK OYNAMAYIDA BİRAZDA KENDİ GERÇEKLERİMİZE BAKALIM!!!
  • Kardeş o kıymetli ve zeki beynini seni yönetenlere yolla belki hepimize faydan olur.Uluslararası sularda 3 kere telsiz ikazı alıyorsun inat gazzeye gideceğim diyorsun bence burada ben ölen 19 kişini ailesinin yerinde olsam bu tahriği yapanlardan hesap sorardım.Allah rahmet eylesin.
  • Canım kardeşim tarih derslerinde manita peşinde koşmuşsun belli.Olaya bu kadar basit bakman ve düz mantığın insanlığının ve vatanseverliğinin de göstergesi.Ama sana sevindirici bir haberim var beynimin bir parçasını sana göndereceğim bedelsiz insani yardım olarak belki işe yarar ne dersin?
  • Biz hala kavga dövüş mantığı ile birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Turizm sezonunun açıldığı bir dönemde İsrail'i cephe al. İsrail'in vuracağı belliydi. Yardımı bu kadar ballandırarak yapmak ciddi tahriktir. Şimdi soruyorum kim kaybetti? Yine Türkiye. Akıllı davranmak mgerekiyordu. Yardım için yanlış zaman seçildi. Yardım için başka şartlar geliştirilebilinirdi. Ama nerde bu takunyalılarda bu zihniyet? Tr. de insanlar açlıktan 0sürünürken banane Filistin'den.... Sizler doğuyu görüyor musunuz?
  • gemiye yapilan saldiri kadar uzucu olan bir sey de bazilarinin verdigi irkci tepkiler, o zaman sizin onlarsan farkiniz kalmaz, lutfen tepkinizi verirken onlarin durumuna dusmeyin. Eminimki bu saldiriya karsi olan pek cok israilli de vardir.
  • Uçağa bindikleri andan itibaren gerekli gereksiz her bulduğunu cebe atmaya eğiilimli bir toplum. Uçaktaki battaniyeleri hatta plastik su bardaklarını bile çalan, gittikleri otellerde odalardan bardak-çatal bıçakları valizlerine atıp götüren, hatta odalardaki telefonları bile kablosunu söküp götüren hırsız zihniyetli 15000 mahluk gelip tr de 2 hafta kalıp 200 dolar harcıycaktı diye üzülmemiz yersiz . Unutmayalım ki onların bize, bizim onlara olduğundan daha çok ihtiyacı var.
  • ISKENDERUN DENIZ KOMUTANLIGINDA 6 ASKERIMIZ SIRTINDAN VURULDU; CIT YOK. HAMAS TERÖR ÖRGÜTÜNE GIDEN GEMIYE ISRAIL OPERASYON DÜZENLEDI 10000 KISI YÜRÜYO. BRAVO. BUDUR ATATÜRK CUMHURIYETININ GELDIGI SON NOKTA.

İsrailli turistleri Türkiye’ye getiren Brontes Travel Seyahat Acentesi’nin Bodrum Müdürü Yüksel Aslan, 20 Haziran’dan itibaren Türkiye’ye gelecek olan İsrailli turistlerin bütün rezervasyonlarının süresiz olarak ertelendiğini bildirdi. Türkiye’ye uçak seferlerinin de durdurulduğunu aktaran Aslan şunları söyledi:
“Bodrum’da, politik sorunlar nedeniyle zaten az sayıda İsrailli turist var. İsrailli acentelerle yapılan görüşmelerde, 20 Haziran’da başlayacak olan rezervasyonlar için, haftada 2 uçak Bodrum’a inecekti. İsrail Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, ‘Türkiye tehlikeli ülke, yani seyahat etmeye uygun olmayan ülke olarak’ belirtildi. Türkiye’deki İsrailli turistleri geri çağıran İsrail hükümeti, yapılacak seferlerin de süresiz olarak durdulmasını istedi. Kriz öncesinde, tüm acentelerin Bodrum’a getireceği 15 bin İsrailli turistin rezervasyonları süresiz olarak ertelendi. İsrail Dışişleri yeni bir bilgilendirme yapana kadar Bodrum, Marmaris ve Antalya’ya İsrailli turist gelemeyecek.”

‘TURİZM AÇISINDAN ÜZÜCÜ’

TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel de, gelişmelerin turizm açısından çok üzücü olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Ayrıca saldırı Akdeniz’de turizmin önde gelen tüm ülkelerini etkileyecek. Uluslararası arenada İsrail’e hak ettiği tepki mutlaka verilmeli. Turizm bu tür olaylarda pamuk ipliğine bağlı, sektörün etkilenmemesi mümkün değil. Ancak yine de soğukkanlı olmalıyız. Bodrum’da tatil yapan çok az sayıdaki İsrailli turistin güven içerisinde tatillerini yapabilecekleri, istedikleri an yine aynı güvenlikte ülkelerine dönebileceklerinden kuşkumuz yok. Ege ve Akdeniz’in barış gölü olmasını istiyoruz. İsrail bu sorumsuz adımlarla, Akdeniz’de barışı da turizmi de tehlikeye atıyor.”

(Hürriyet)

 

Uçak seferleri durduruldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 14 yıl önce
BOS BOS KONUSUYOSUNUZ BUNA BULARAK KABAHATLARI NEYMIS EFENDIM CHP SUNU DEDI AKP BUNU YAPDI MHP KACDI BUMU SIYASET! NE DEMEK KENDI KÖYÜMÜZE YARDIM EDELIM ÖNCELIK OLARAK SENIN KÖYÜNDEKI INSANLARIN ELI AYAGI YERINDE COK SÜKÜR SIMARTMAYA GEREK YOK FAZLA BIZIM INSANI.ÖZÜNÜZÜ BILIN BIRAZ OSMANLI GIBI DÜSÜNÜN ONDAN ÖNCE KITAP OKUYUN CAHIL Kalmayin bu kdr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yapılan yorumlara bakılırsa bazıları için para insan canından daha önemli tabi bu iş inanma meselesi inanmayan için normal müslümanlar ölmüş işkence görmüş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
herkez bir yerden ötüyor ama asil gercekleri görmüyor kücücük bir ülke olan israil dünyayi yöneltiyor pkk yi yönetiyor eger bunlar temizlenmedigi sürece türkiye de hic birsey düzelmez veya söyle söyliyeyim düzeltilemez kendi insanlarimizi düsünelim diyorsun düsünmüyormuyuz sanki aklimizin ucuncan gecmiyormu sanki? ama bir yandan bizim de hatamiz cok neden cünki kendi kendimizi yiyip bitirmeye calisiyoruz kardes olacagimiza birbirimize düsman oluyor veya ettiriliyoruz bütün gercekler gözler önünden gözümüzü kapatip herseyi umursamamak lazim....filistinde sen de olabilirdin senin de cocuklarin ailen bir saldiriya magruz kalabilirdin.. bencil olmayalim lütfen.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞMAK LAZIM!! TÜRKİYENİN ONCA AÇ MEMLEKETLERİ VARKEN GAZZEDEN BİZNEDE TAAA ORALARA YARDIM GÖTÜRMEYE ÇALIŞIYORUZ VE BOŞ YERE VATANDAŞIMIZ HEBA ETTİRİYORUZ? ÖNCE KENDİ AÇLARIMIZI DOYURALIMDA SONRA GAZZE VE DİĞERLERİNE BAKALIM BENCE!! ARKADAŞ HAKLI İSKENDERUN VE DİĞER İLLERDEKİ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEYDANLARA DOLSAK YA FENAMI OLUR YANİİİ!!! TUTTURMUŞLAR BİR FİLİSTİN GİDİYORLAR!! BIRAKIN KARDEŞİM LÜNPENCİLİK OYNAMAYIDA BİRAZDA KENDİ GERÇEKLERİMİZE BAKALIM!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kardeş o kıymetli ve zeki beynini seni yönetenlere yolla belki hepimize faydan olur.Uluslararası sularda 3 kere telsiz ikazı alıyorsun inat gazzeye gideceğim diyorsun bence burada ben ölen 19 kişini ailesinin yerinde olsam bu tahriği yapanlardan hesap sorardım.Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Canım kardeşim tarih derslerinde manita peşinde koşmuşsun belli.Olaya bu kadar basit bakman ve düz mantığın insanlığının ve vatanseverliğinin de göstergesi.Ama sana sevindirici bir haberim var beynimin bir parçasını sana göndereceğim bedelsiz insani yardım olarak belki işe yarar ne dersin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Biz hala kavga dövüş mantığı ile birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Turizm sezonunun açıldığı bir dönemde İsrail'i cephe al. İsrail'in vuracağı belliydi. Yardımı bu kadar ballandırarak yapmak ciddi tahriktir. Şimdi soruyorum kim kaybetti? Yine Türkiye. Akıllı davranmak mgerekiyordu. Yardım için yanlış zaman seçildi. Yardım için başka şartlar geliştirilebilinirdi. Ama nerde bu takunyalılarda bu zihniyet? Tr. de insanlar açlıktan 0sürünürken banane Filistin'den.... Sizler doğuyu görüyor musunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gemiye yapilan saldiri kadar uzucu olan bir sey de bazilarinin verdigi irkci tepkiler, o zaman sizin onlarsan farkiniz kalmaz, lutfen tepkinizi verirken onlarin durumuna dusmeyin. Eminimki bu saldiriya karsi olan pek cok israilli de vardir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uçağa bindikleri andan itibaren gerekli gereksiz her bulduğunu cebe atmaya eğiilimli bir toplum. Uçaktaki battaniyeleri hatta plastik su bardaklarını bile çalan, gittikleri otellerde odalardan bardak-çatal bıçakları valizlerine atıp götüren, hatta odalardaki telefonları bile kablosunu söküp götüren hırsız zihniyetli 15000 mahluk gelip tr de 2 hafta kalıp 200 dolar harcıycaktı diye üzülmemiz yersiz . Unutmayalım ki onların bize, bizim onlara olduğundan daha çok ihtiyacı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ISKENDERUN DENIZ KOMUTANLIGINDA 6 ASKERIMIZ SIRTINDAN VURULDU; CIT YOK. HAMAS TERÖR ÖRGÜTÜNE GIDEN GEMIYE ISRAIL OPERASYON DÜZENLEDI 10000 KISI YÜRÜYO. BRAVO. BUDUR ATATÜRK CUMHURIYETININ GELDIGI SON NOKTA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000