25 Mayıs 2017, Perşembe 12:26:42

Uçak satış sözleşmesi yeniden masaya yatırılıyor!

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, İran, Suriye ve Kuzey Kore üzerindeki yaptırımları arttırmak için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.
  • Bari alay etmeyin, ya da insanların zekasıyla alay etmeyin!... Iran (ya da Iran Air), Türkiye'nin hangi (ve kaç koltuklu, ne kadar menzilli) "milli uçağı" ile ilgilenmekte???
  • kaybeden abd olur.
  • iran zaten boeing i gecici almak istiyor esas amaç bizim milli uçak

Geçtiğimiz yıl İran Hava Yolları ile Amerikan havacılık ve uzay şirketi Boeing ile imzalanan 80 yolcu uçağı anlaşmasının tekrardan masaya yatırıldığı belirtildi.

ABD Hazine Bakanı Mnuchin Temsilciler Meclisi'nde gelir ve kaynaklar komitesinde  2015 yılında imzalanan anlaşmanın gözden geçirildiğini ifade ederek, "İran, Suriye ve Kuzey Kore'ye ek yaptırımlar koymak için elimizdeki herşeyi kullanacağız" dedi.

İran Hava Yolları toplamda 200 ABD ve Avrupa yolcu uçağı almayı planlıyor. Aynı zamanda bu anlaşma 1979 "İran İslam Devrimi" sonrası ABD ile yapılan ilk anlaşma özelliği taşıyor. (Star)

Uçak satış sözleşmesi yeniden masaya yatırılıyor!

Yorumlar

mafaky ~ 7 yıl önce
Bari alay etmeyin, ya da insanların zekasıyla alay etmeyin!... Iran (ya da Iran Air), Türkiye'nin hangi (ve kaç koltuklu, ne kadar menzilli) "milli uçağı" ile ilgilenmekte???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 7 yıl önce
kaybeden abd olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş işler ~ 7 yıl önce
iran zaten boeing i gecici almak istiyor esas amaç bizim milli uçak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000