03 Ocak 2018, Çarşamba 12:18:23

Uçak rötar yaptı, yolcu kanada çıktı

Ryanair'in Londra- Malaga seferini yapan yolcu uçağında hareketli anlar yaşandı. 1 saat rötar yapan uçakta bulunan 50'li yaşlarında bir adam uçağın kanadına çıktı.
  • Astım, Panik atak vb hastaların işleri çok zor......
  • 30 dk vazla tutamaz adam çikmak istiyor ise çıkar
  • Ucak 737 sanirim. Slide falan patlamamış. Astım hastası birinin o noktaya gelmesine ne neden olmuş acaba. Sıradan bir insan durup dururken böyle bir şey yapmaz.

İrlanda merkezli havayolu şirketi Ryanair'in Londra-Malaga uçağı ilginç anlara sahne oldu. İspanya'dan kalkmak üzere hazırlanan uçakta 50'li yaşlarında bir yolcu, bir anda acil çıkış kapısından fırlayarak kanada çıktı.

ASTIM HASTASI OLDUĞU İÇİN YAPTIĞINI AÇIKLADI

İsmi açıklanmayan adamın, 'astım hastası' olduğu için çıkmak istediği, uçaktan ayrılamayınca da böyle bir yola başvurduğu öne sürüldü.

Uçağın kanadında oturan adam tüm çabalara rağmen kalkmayınca havaalanı güvenliği olaya müdahale etti. Yolcuların ismi açıklanmayan adamı ikna etmeye çalıştığı ancak bunu başaramadıkları aktarıldı. El bagajıyla birlikte uçağın kanadına yönelen adamın bu anlarını kaydeden yolcular da gülmekten kendini alamadı.

Yolcunun 50li yaşlarda bir Polonya vatandaşı olduğu açıklandı.

BEN KANADA GİDİYORUM DİYE BAĞIRDI

İngiliz Daily Mail gazetesi uçakta bulunan yolcularla görüştü. Görgü tanıkları adamın bir anda, 'Ben kanada gidiyorum' diye bağırarak acil çıkışa yöneldiğini aktardı.

Görgü tanıkları adamın astım hastası olduğunu ve nefes almakta güçlük çektiğini de ifade etti. (CnnTürk)

Uçak rötar yaptı, yolcu kanada çıktı

Yorumlar

Kolay değil, ~ 6 yıl önce
Astım, Panik atak vb hastaların işleri çok zor......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal ~ 6 yıl önce
30 dk vazla tutamaz adam çikmak istiyor ise çıkar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 6 yıl önce
Ucak 737 sanirim. Slide falan patlamamış. Astım hastası birinin o noktaya gelmesine ne neden olmuş acaba. Sıradan bir insan durup dururken böyle bir şey yapmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000