21 Mart 2015, Cumartesi 08:15:14

UÇAK RESTORAN GÜN SAYIYOR

Tekirdağ - İstanbul karayolunda restoranı bulunan Mustafa Yurdanur, yatırım için Airbus A300 modelinde bir uçak satın aldı.
  • Bir hayalini gerçekleştirdi muhakkak abimiz, tebrik ediyorum o yüzden biraz çıkgınca... Ama bunu para kazanmak için yaptıysa süper gereksiz bi hareket olmuş. Mekanı biliyorum ve etleri güzel sıcak bir aile ortamı var yolu geçenlere tavsiye ederim.
  • Düşünsene... Etler ici pislik Dolu unitlerden çıkıyor..bir kere olsun silinmemiş koltuk masaları.pencere açmakta yok..geğirenler...afiyet olsun :)))
  • Do co da gitsin ders alsın
  • Dispatch/pilot:eski calistigim hava yolunun ucagi 300-b4 az mi uctum onla bee
  • Uçakta köfte daha mi lezzetli olur acaba!!!! Yeni bir proje de benden emekli denizaltida kofte piyaz lokantası acayım.Boşa harcanan zaman ve para. O kadar çok paran varsa Okul yap,huzurevi yap!!!!
  • Bilet fiyati kac para olur ikikişilik infant yolcu (bedava)secenekleri mevcutmu acaba:)
  • Son ucusunu yapmıştım bu ucagın ...gövde catlağı olduğu için ground oldu...super bir B4 idi
  • Tebrikler Mustafa Yurdanur bol kazançlar.
  • Sayin yatirimci tebrikler. Ama projeniz Tr'de bir ilk degil. Eskisehir'de havacilik muzesinde kucuk bir ucak govdesinde hamburger restoranti vardi yillar oncesinden beri.
  • çok para harcamadık demiş .bitişi 1 milyon 200 bin ,bazı insanlar için ne kadar az para ,bizler de ne kadar ücretlere çalışıyoruz.Belki de bu adam başarılı biri,emekle çalışmayla,özveriyle buralara geldi.Ben kendimi sorguladım,error verdim...

Tekirdağ - İstanbul karayolunda restoranı bulunan Mustafa Yurdanur, yatırım için Airbus A300 modelinde bir uçak satın aldı.

Orijinali bozulmadan restoranın arka bahçesine monte edilen uçak, içi düzenlenerek restorana çevrilecek. Uçak restoran, farklı bir mekanda yemek yemek isteyenler için ilginç bir seçenek olacak.

İşletmeci Yurdanur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ABD'de böyle bir yapı gördüğünü ve aynı işletmeyi Tekirdağ'da yapmaya karar verdiğini söyledi.

Önce yolcu daha sonra ise kargo taşıyan ve uçuş ömrünü tamamlayan bir uçak aldıklarını dile getiren Yurdanur, şöyle konuştu:

"Bir kargo uçağı satın aldık. Uçağımızı zorluklarla havaalanından buraya hiç parçalamadan getirebildik. Şu an yolun yarısına kadar geldik. İnşallah mayıs ayının sonuna kadar bu konsepti tamamlamış olacağız. İç dizaynı kaldı. Onun da tamamlanmasının ardından hizmete girecek."

Asırlık lezzet, uçakta servis edilecek
Yurdanur, restoran uçak konseptinin ilgi çekeceğini düşündüğünü söyledi.

Çeşitli kurum ve kuruluşların da böyle ilginç konseptlere destek vermesi gerektiğini belirten Yurdanur, şunları anlattı:

"Bu uçak konsepti, restoran olarak Türkiye'de bir ilk. Biz bunun için çok büyük paralar da harcamadık. Uçağın buraya gelişi 500 bin lirayı buldu. Bitişi 1 milyon 200 bin lira civarında olacak. Yerimiz çok güzel, Tekirdağ girişi. İnşallah bundan sonra başka arkadaşlarımız başka konseptler getirirler. Tekirdağlılar, Trakyalılar bunu hak ediyorlar."

Yurdanur, uçağın herkese açık olacağını, tüm vatandaşların yemeklerini değişik bir deneyimle burada yiyebileceklerini vurguladı. Türkiye'de uçağa binmemiş çok sayıda insan olduğunu, onları da restoranda ağırlamak istediklerini dile getiren Yurdanur, şunları kaydetti:

"Tekirdağ'ın asırlık lezzeti artık uçakta servis edilecek. Tekirdağ köftesini inşallah daha güzel, daha kaliteli bir şekilde insanlara sunma çabasındayız. Tekirdağ köftesini hakikaten bütün dünyaya tanıtmamız gerekiyor. İnşallah bundan sonra böyle çalışmalarla tanıtımını daha iyi yaparız."
 

UÇAK RESTORAN GÜN SAYIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bir hayalini gerçekleştirdi muhakkak abimiz, tebrik ediyorum o yüzden biraz çıkgınca... Ama bunu para kazanmak için yaptıysa süper gereksiz bi hareket olmuş. Mekanı biliyorum ve etleri güzel sıcak bir aile ortamı var yolu geçenlere tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyyyyy ~ 9 yıl önce
Düşünsene... Etler ici pislik Dolu unitlerden çıkıyor..bir kere olsun silinmemiş koltuk masaları.pencere açmakta yok..geğirenler...afiyet olsun :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Do co da gitsin ders alsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dispatch/pilot:eski calistigim hava yolunun ucagi 300-b4 az mi uctum onla bee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçakta köfte ~ 9 yıl önce
Uçakta köfte daha mi lezzetli olur acaba!!!! Yeni bir proje de benden emekli denizaltida kofte piyaz lokantası acayım.Boşa harcanan zaman ve para. O kadar çok paran varsa Okul yap,huzurevi yap!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bilet fiyati kac para olur ikikişilik infant yolcu (bedava)secenekleri mevcutmu acaba:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah ucagım benim ~ 9 yıl önce
Son ucusunu yapmıştım bu ucagın ...gövde catlağı olduğu için ground oldu...super bir B4 idi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tebrikler Mustafa Yurdanur bol kazançlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilk degil ~ 9 yıl önce
Sayin yatirimci tebrikler. Ama projeniz Tr'de bir ilk degil. Eskisehir'de havacilik muzesinde kucuk bir ucak govdesinde hamburger restoranti vardi yillar oncesinden beri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 9 yıl önce
çok para harcamadık demiş .bitişi 1 milyon 200 bin ,bazı insanlar için ne kadar az para ,bizler de ne kadar ücretlere çalışıyoruz.Belki de bu adam başarılı biri,emekle çalışmayla,özveriyle buralara geldi.Ben kendimi sorguladım,error verdim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000