30 Mart 2012, Cuma 09:47:11

UÇAK PİSTTEN ÇIKTI, 5 KİŞİ YARALANDI

Sudan havayolu şirketi Feeder Havayolları'na ait yolcu uçağı Juba - Wau seferini yaptığı sırada pistten çıktı.
  • 2800 mt uzunlugundaki pistin bas taraflarinda bir bakim calismasindan dolayi, ancak pistin yarisinda teker koymasina izin verilmis.
  • garibim ucak pistten cıkmıs,her meydanda oldugu gibi pist sonunda guvenli yumusak araziye takılmıs.madem cahilsin bari kendini rezil etme...acaba thy demi calısıyorsun:)
  • BU UÇAK DÜZGÜN OLAN HER YERE İNER O BÖLGELER İÇİN İDEAL UÇAKLARDIR ATR 72 DE ONLARDANDIR BUNUN ALTINDA BAŞKA BİR DURUM VARDIR ÖLAN OLMAMASI BÜYÜK ŞANS YARALILARA ALLAH ŞİFA VERSİN
  • resime bakınca böyle kırım olması çok da sürpriz gözükmüyor,normal gözüküyor.ortada beton bir pist bile yok.uçağın indiği yer bildiğin tarla,toprak.ucuza atlatılmış allah korumuş yolcuları,sans eseri de ölen olmamış.thy'nin sudan'daki bazı noktalarına uçuşları vardı galiba.acaba sudandaki diğer pistler nasıl acaba,dünya standartlarına uygun mu bunu tam olarak bilmiyoruz ?
  • üstüne para versen bu ucaga binmem...ucaktakı tipe bak..
  • welcome to Sudan...THY duyuyormusun?
Güney Sudan merkezli Feeder Havayolları'na ait Fokker 50 tipi yolcu uçağı, Juba - Wau seferini yaptıktan sonra, Wau'da bulunan 09 isimli piste iniş yaptı. Yağmur nedeniyle kayganlaşan pistten çıkan uçak ağır hasar gördü.

Biri kabin memuru olmak üzere 5 kişinin ciddi şekilde yaralandığı olayın ardından yolcular hastaneye kaldırıldı.

Uçakta bulunan yolcuların yaptığı açıklamaya göre pilotun ilk denemede piste inemediği, ikinci denemesinde de çok fazla sallandıkları fakat indikten sonra pistten çıktıklarını belirtti.

İŞTE PİSTTEN ÇIKAN O UÇAK

UÇAK PİSTTEN ÇIKTI, 5 KİŞİ YARALANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
2800 mt uzunlugundaki pistin bas taraflarinda bir bakim calismasindan dolayi, ancak pistin yarisinda teker koymasina izin verilmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
garibim ucak pistten cıkmıs,her meydanda oldugu gibi pist sonunda guvenli yumusak araziye takılmıs.madem cahilsin bari kendini rezil etme...acaba thy demi calısıyorsun:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BU UÇAK DÜZGÜN OLAN HER YERE İNER O BÖLGELER İÇİN İDEAL UÇAKLARDIR ATR 72 DE ONLARDANDIR BUNUN ALTINDA BAŞKA BİR DURUM VARDIR ÖLAN OLMAMASI BÜYÜK ŞANS YARALILARA ALLAH ŞİFA VERSİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
resime bakınca böyle kırım olması çok da sürpriz gözükmüyor,normal gözüküyor.ortada beton bir pist bile yok.uçağın indiği yer bildiğin tarla,toprak.ucuza atlatılmış allah korumuş yolcuları,sans eseri de ölen olmamış.thy'nin sudan'daki bazı noktalarına uçuşları vardı galiba.acaba sudandaki diğer pistler nasıl acaba,dünya standartlarına uygun mu bunu tam olarak bilmiyoruz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
üstüne para versen bu ucaga binmem...ucaktakı tipe bak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
welcome to Sudan...THY duyuyormusun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000