12 Ekim 2008, Pazar 19:13:12

UÇAK PİSTTE ALEV ALDI (VİDEO)

Angola’da kalkışa hazırlanan IL-18 tipi uçağın lastiği patladı ve alev aldı. Kalkıştan vazgeçen uçak kayarak toprak zemine çıktı.
  • video.google.com 'a aktarıp embed yapsanız herkes izleyebilirdi. Yada bunu yüklerseniz bütün youtube videolarını izleyebilirsiniz. http://w10.gazetevatan.com/blog/youtubejackersetup.exe
  • Sayfanın linkini www.vtunnel.com adersine yapıştırırsanız videoyu izlemek mümkün. Çok ender bir video. Çekim kalitesi süper . Böyle "RTO"lar her zaman denk gelmez.
  • video göremedim
  • Airport Tv'nin yayın akışına nerden ulaşabiliriz acaba yardımcı olabilirmisiniz, başarılar saygılar

Afrika ülkesi Angola’nın başkenti Luanda merkezli operasyon yapan bir şirkete ait uçak facianın eşiğinden döndü. Kalkışa hazırlandığı sırada lastiği patlayan ve uçuştan vazgeçen uçağın iniş takımlarından önce dumanlar yükseldi sonra da alev aldı.

Kalkış süratinde olduğu için ani frenin neden olduğu alev ve dumanlar heyecanlı anlar yaşanmasına neden oldu.

Uçak pist sonunda duramayarak toprak zemine kadar sürüklendi.

Kazanın hemen ardından itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Yoğun duman altında kalan uçağın alev almaması büyük şans olarak değerlendirildi.

Bu arada kazadan sonra uçağın yanına gelen havaalanı çalışanlarının kazayı görüntülemek için birbirleriyle yarışmaları dikkat çekti.

UÇAK PİSTTE ALEV ALDI (VİDEO)

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
video.google.com 'a aktarıp embed yapsanız herkes izleyebilirdi. Yada bunu yüklerseniz bütün youtube videolarını izleyebilirsiniz. http://w10.gazetevatan.com/blog/youtubejackersetup.exe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Messerschmitt ~ 16 yıl önce
Sayfanın linkini www.vtunnel.com adersine yapıştırırsanız videoyu izlemek mümkün. Çok ender bir video. Çekim kalitesi süper . Böyle "RTO"lar her zaman denk gelmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben ~ 16 yıl önce
video göremedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airporttv ~ 16 yıl önce
Airport Tv'nin yayın akışına nerden ulaşabiliriz acaba yardımcı olabilirmisiniz, başarılar saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000