29 Ağustos 2008, Cuma 10:12:28

UÇAK PİRİNÇ TARLASINA İNDİ!

Endonezya’da Sriwijaya Air’a ait emektar ve yaşlı Boeing 737-200 Sumatra adasındaki Jambi Havalimanı’na inişe geçtiği sırada yağmurun etkisiyle ıslanan piste tutunamayarak pist dışına çıktı.
  • SON ZAMANLARDA DÜNYA SİVİL HAVACILIK SEKTÖRÜNDE KAZA VE KIRIM OLAYLARI BAKIMINDAN İLGİNÇ OLAYLAR YAŞANMAKTA.ALLAH BÜYÜK FELAKETLERDEN TÜM İNSANLARI VE İNSANLIĞI KORUSUN.

Sriwijaya Air’e ait Boeing 737-200 tipi yolcu uçağı Sumatra Adası’ndaki Jambi Havalimanı’na iniş yaptığı sırada yağmurun etkisiyle ıslanan pistten dışarı çıktı. Uçak, yağmurlu havada pistte durmayınca kendini pirinç tarlasının ortasında buldu. 300 metre sürüklenip pirinç tarlasına giren uçaktaki emniyet çıkışlarını açan kabin memurları yolcular tarafından ezilip yaralandılar.

İçerisinde 125 yolcu bulunan uçak, ağır hasar alırken 8 yolcu ile birlikte, pirinç tarlasında çalışan birkaç isçi de hafif şekilde yaralandı.

©AirportHaber.com

UÇAK PİRİNÇ TARLASINA İNDİ!

Yorumlar

KOFANA ~ 16 yıl önce
SON ZAMANLARDA DÜNYA SİVİL HAVACILIK SEKTÖRÜNDE KAZA VE KIRIM OLAYLARI BAKIMINDAN İLGİNÇ OLAYLAR YAŞANMAKTA.ALLAH BÜYÜK FELAKETLERDEN TÜM İNSANLARI VE İNSANLIĞI KORUSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000