12 Haziran 2009, Cuma 08:04:25

Uçak parçası sattı, 35 ay ceza aldı

Ambargoyu delerek İran'ın askeri uçaklarında kullanılacak yedek parça kaçakçılığı yapmakla suçlanan Romanya asıllı Amerikan vatandaşına 35 ay hapis cezası verildi.
  • NE YAPACAKLAR ESKİ UÇAK PARÇASI SATANLAR ...HANİ REVİZYON YAPTIK DİYE ORTADAN PARA KAZANANLAR İNCOMING CİLER..FORM CULAR C.1 CILAR.. NE KADAR SATTINIZ KİM BİLİR..AMA TÜRKİYEDE TAKİBİ YOK NASILSA SATMAYA DEVAM...ŞUANDA A 300 UÇAKLARININ PARÇALARINI SÖKTÜRDÜNÜZ VEDE DEPOLADINIZ ANCAK SORSALAR DEPODA MALZEME YOK ..ACABA NEREDE

ABD Adalet Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Traian Budjuveanu'nun İran asıllı Amerikan vatandaşı Hasan Keşari ile birlikte İranlı müşterilere yedek parça sattığının ortaya çıktığı belirtildi.

Açıklamada, bu kişilerin Dubai üzerinden İranlı müşterilere ulaştırdığı belirtilirken, İran'a giden yedek parçalar arasında F-14 savaş uçakları, Kobra ve CH-53 tipi helikopterlere ait parçalar olduğu ve bütün bu parçaların Amerikan yapısı olduğu kaydedildi.

ABD, İran'a sivil havacılık da dahil her türlü uçak yedek parçası satışını engelliyor

Uçak parçası sattı, 35 ay ceza aldı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
NE YAPACAKLAR ESKİ UÇAK PARÇASI SATANLAR ...HANİ REVİZYON YAPTIK DİYE ORTADAN PARA KAZANANLAR İNCOMING CİLER..FORM CULAR C.1 CILAR.. NE KADAR SATTINIZ KİM BİLİR..AMA TÜRKİYEDE TAKİBİ YOK NASILSA SATMAYA DEVAM...ŞUANDA A 300 UÇAKLARININ PARÇALARINI SÖKTÜRDÜNÜZ VEDE DEPOLADINIZ ANCAK SORSALAR DEPODA MALZEME YOK ..ACABA NEREDE

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000