22 Ekim 2012, Pazartesi 08:46:55

UÇAK PARASI BULAMAYINCA MAÇA ÇIKAMADILAR!

Diyarbakırspor'un, "Maddi imkansızlık" nedeniyle Maltepespor maçı için İstanbul'a gidemediği bildirildi.
  • iyi olmuş.. daha da beter olsunlar.. dağa gelince para var bunlar iyi günleriniz.
  • dağa aktaracağınız parayı takımınıza aktarın iş çözülür
  • Airporthaber ekibi, sizi candan kutlarim. Sivil, askeri ve Turk havaciligina katkida bulunacak ve bizleri son derece aydinlatacak, muhtesem bir haber! Umarim, gelecek kusaklar da sizden ornek alir ve sayenizde hem Turk medyasini, hem de Turk havaciligini dunya standartlarina tasirlar.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor'un, "Maddi imkansızlık" nedeniyle Maltepespor maçı için İstanbul'a gidemediği bildirildi.


Diyarbakırspor Muhasebe Müdürü İsmet Marsil, Maltepespor ile yapacakları maç için İstanbul'a gitmeleri gerektiğini, borç para almak için çalmadıkları kapı kalmadığını, ancak kimseyi bulamadıklarını söyledi.

''İstanbul'a gitmek için uçak biletlerini alamadık. Bu nedenle Maltepespor maçına gidemiyoruz'' diyen Marsil, dün oynanacak maça çıkamadıkları bildirdi.

Marsil, ''En son İstanbul'a saat 23.00'te uçak vardı. Bu nedenle futbolcuları kulüpte beklettik. Ancak para bulamayınca futbolcuları evlerine gönderdik. Yaşadığımız büyük bir talihsizliktir. Takıma sahip çıkan yok'' diye konuştu.

UÇAK PARASI BULAMAYINCA MAÇA ÇIKAMADILAR!

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
iyi olmuş.. daha da beter olsunlar.. dağa gelince para var bunlar iyi günleriniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dağa ~ 12 yıl önce
dağa aktaracağınız parayı takımınıza aktarın iş çözülür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben ~ 12 yıl önce
Airporthaber ekibi, sizi candan kutlarim. Sivil, askeri ve Turk havaciligina katkida bulunacak ve bizleri son derece aydinlatacak, muhtesem bir haber! Umarim, gelecek kusaklar da sizden ornek alir ve sayenizde hem Turk medyasini, hem de Turk havaciligini dunya standartlarina tasirlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000