24 Ocak 2016, Pazar 10:44:29

Uçak otobana indi

Rusya'da küçük bir uçak otobana iniş yaptı.
  • BU HABERLE YORUMLAR NE ALAKA??????
  • Yine Ayjet yine kaza, zamanlaması çok manidar...
  • Tum askeriyeden ayrilan yada atılan beceriksizler tum.ucus okullarında bir virus bir kene gibi yasadilar uretmediler gelistirmediler her zaman bir tirsma durumlari okumazlar saga sola sorarlar kisla komutani gibi artistlik yaparlar.sonra o gorevinden yetersizlikten atılır ama diger bir sirket salak gibi yine o beceriksizi alir neden mi cunki oradada bir devresi yada kendin gibi beceriksiz bir asker arkadasi vardir.mesele bu test edildiniz onaylandiniz fazla zorlamayin.hani icinden 1 yada 2 tane akilli oldugunu soyleyebilirim.okuyun biraz okuyun artistlik yapmayin.
  • Gel beni de opsene. Ha dolandırıcılık 3 kagitcilikta adam satmada diyosan orası ayrı.
  • Asker pilot yıllarca tek başına uçtuğu için, pilotluğu tek başına yaptığı için yolcu uçaklarına geldiklerinde sol taraflarına sivil veya asker bir başka pilot oturduğunda diğer kişiyi hazmedemedikleri için, sivilden geliyorsan devrecilik nedir bilmediğini düşündüğü için, halbuki sivil adamın devreyemi güveneceğim bilgime mi diye düşündüğünü bilmediği için, gereksiz riskler almaya çalışıp arkadaki yolcuların güvenliğini düşünmediği için kendilerince iyi pilotlardır. Halbuki yanındaki sivil pilotun belkide devresi yok ama çok iyi bir amcası vardır kimbilir...
  • asker pilot sivil pilotu havada karada öpüyor olduğundan asker kökenli demek iyi bir şey, sivil kökenli demek kötü bir şey.
  • Bir dunyadaki diyer acil inislere bakin birda ruslara adamlar acil inisi ucagi dusurme zanedeler
  • Neden her pilot haberinin altına "asker kökenli" ibaresi içeren bir yorum bırakılıyor? Eleştirmek için değil iyi bir şey mi kötü bir şey mi kast ediliyor anlamıyorum. Yazan insanlar pilotsalar eğer, aralarında kin falan mı var acaba? Mesajınızın başına @neden yazarsanız cevap verdiğinizi daha iyi anlarım, teşekkürler.
  • ben a320yi ankara asfaltina indirmistim
  • Ayjetliymiş.

Rusya'nın başkenti Moskova'da küçük bir uçak arıza yapınca havalimanına varmadan otobana iniş yaptı. Pilotun uçaktaki arıza nedeniyle havalimanına kadar gidemediği ve bu nedenle otoyola iniş yaptığı öğrenildi.

Uçakta yalnız bulunan pilot uçağı yolun kenarlarındaki bariyerlerin üzerine indirirken, kazadan yara almadan kurtulduğu kaydedildi.

 

Uçak otobana indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

YORUMLAR ~ 8 yıl önce
BU HABERLE YORUMLAR NE ALAKA??????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yine... ~ 8 yıl önce
Yine Ayjet yine kaza, zamanlaması çok manidar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serdar ~ 8 yıl önce
Bu Ayjet ile insanların alıp veremediği ne acaba, uçuş okulu araştırıyorum hangi pilotla görüşsem Ayjet harici firmalara sakın gitme rezil olursun diyorlar, birisi açıklayabilir mi
Gerçek ~ 8 yıl önce
Tum askeriyeden ayrilan yada atılan beceriksizler tum.ucus okullarında bir virus bir kene gibi yasadilar uretmediler gelistirmediler her zaman bir tirsma durumlari okumazlar saga sola sorarlar kisla komutani gibi artistlik yaparlar.sonra o gorevinden yetersizlikten atılır ama diger bir sirket salak gibi yine o beceriksizi alir neden mi cunki oradada bir devresi yada kendin gibi beceriksiz bir asker arkadasi vardir.mesele bu test edildiniz onaylandiniz fazla zorlamayin.hani icinden 1 yada 2 tane akilli oldugunu soyleyebilirim.okuyun biraz okuyun artistlik yapmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
14:00:54 ~ 8 yıl önce
Gel beni de opsene. Ha dolandırıcılık 3 kagitcilikta adam satmada diyosan orası ayrı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tamam ~ 8 yıl önce
kardeş, öperiz, sıkıntı yapma
@neden ~ 8 yıl önce
Asker pilot yıllarca tek başına uçtuğu için, pilotluğu tek başına yaptığı için yolcu uçaklarına geldiklerinde sol taraflarına sivil veya asker bir başka pilot oturduğunda diğer kişiyi hazmedemedikleri için, sivilden geliyorsan devrecilik nedir bilmediğini düşündüğü için, halbuki sivil adamın devreyemi güveneceğim bilgime mi diye düşündüğünü bilmediği için, gereksiz riskler almaya çalışıp arkadaki yolcuların güvenliğini düşünmediği için kendilerince iyi pilotlardır. Halbuki yanındaki sivil pilotun belkide devresi yok ama çok iyi bir amcası vardır kimbilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
@neden ~ 8 yıl önce
asker pilot sivil pilotu havada karada öpüyor olduğundan asker kökenli demek iyi bir şey, sivil kökenli demek kötü bir şey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmer ~ 8 yıl önce
Bir dunyadaki diyer acil inislere bakin birda ruslara adamlar acil inisi ucagi dusurme zanedeler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden? ~ 8 yıl önce
Neden her pilot haberinin altına "asker kökenli" ibaresi içeren bir yorum bırakılıyor? Eleştirmek için değil iyi bir şey mi kötü bir şey mi kast ediliyor anlamıyorum. Yazan insanlar pilotsalar eğer, aralarında kin falan mı var acaba? Mesajınızın başına @neden yazarsanız cevap verdiğinizi daha iyi anlarım, teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 8 yıl önce
ben a320yi ankara asfaltina indirmistim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayjet ~ 8 yıl önce
Ayjetliymiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000