16 Mart 2010, Salı 08:55:32

UÇAK ONLAR İÇİN Mİ BEKLEDİ?

Dün sabah Alem FM'de yayın yapan Nihat Sırdar'ı dinleyenler, şaşırtıcı bir iddiayla karşı karşıya kaldılar
  • Bizim Ülkemizde Herşey Olur Arkadaşlar Kurallar Bozulmak İçindir Zevk Alırlar Bozarken Utanç Duygusu Duymazlar Gösteriş Ve Hava Atma Meraklıdırlar Vs. Vs. Vs. Bir Arkadaş Beklemez Demişte İnan Öyle Bir Beklerki Koskoca Devletin Hava Yollarını Kendi Malı Sanıp Dururlar Bende Buna Benzer Bir Duruma Şait Olmuştum Business Class Uygulanmayan Bir Yurt İçi Uçuşta En Önde Oturmam İle Beraber Bir Vip Yolcunun Artık Kimse Valinin Aracı İle Uçağın Önüne Kadar Gelip Ortak Elini Arkasına Atıp 10 15 Dk Oyalandıktan Sonra Bizler Onu Beklerken Sol En Ön Kısma Gelip Oturdu Ve Daha Sonra 19 Dk Geçikmeli Havalandı Uçak Chenk-in Yaptırırken Ön Sıranın Komple Dolu Oldugunu Gösteriyordu Thy Sitesi Varın Siz Düşünün Daha Neler Olabileceğini Bu Ülkede
  • Bizzat çalışanlar tarafından tasdiklenen hadiseler , niye olmaz diyorsunuz anlayamadım...
  • OTURDUĞUNUZ YERDEN ATIP TUTMAYA BAYILIYORSUNUZ BAŞBAKAN İÇİN BİLE TARİFELİ UÇAK BEKLETİLMEZZZ BUNU AKLINIZIN Bİ KÖŞESİNE YAZIN DURDUK YERE HAVAYOLUNU KARALAMAYIN BURASI TÜRKİYE EVET AMA KURAL KURALDIR !!
  • Delinin biri kuyuya tas atmis bilmem kactane akilli cikarmaya calisiyor
  • Devlet meteoroloji ofisini arayıp o gün ve saatte ki hava durumunu öğrenmeniz, yeterlidir. Cpt o sorumluluğu alamaz. Tail commender.
  • oyle bir sey olmaz demeyin olur hem de bal gibi cunku burasi Turkiye herseyin,her an,her sekilde olabilecegi memleket...11 yilda neler gordum neler...mesela ulastirma bakaninin oglu is gorusmesini kacirmasin diye taksi deki paris ucagi koruge geri cekilmisti 4-5 yil once...vallahi,billahi,tillahi oldu..herkes sok oldu ama oldu...sertap erener ucagin kalkmasina 10 dakika kala alana geldi yonetim kurulundan bir telefon ucagi bekletin sonuc 1 kusur saat rotar oldu...en son da kotil in akrabalari geliyor diye dusseldorf ucagi yarim saat bekletilmisti adamlar ic hat baglantili geliyorlardi butun ic hat personeli haziroldaydi...daha neler neler..istanbul da boyle seyler olabiliyorsa malatya da da olur...ama inanin ki boyle seyler olurrrr burada..
  • OYLE BIRSEY OLMAZ YANİ UÇAK KEYFİ BEKLEMEZ VIP YOLCU MILLETVEKILLERININ VE CIP YOLCU SALONUNU KULLANAN CIP KONUMUNDAKI YOLCULARIN UCAĞA EN SON ALINMA DURUMU OLDUGU ICIN, BOYLE DURUMLARDA UCAGA GEC BINIYORLAR VE DIGER YOLCULAR BUNU ONLARI BEKLEDI OLARAK YORUMLUYOR. CUNKU HERKES BILIRKI VIP VE CIP YOLCU SALONLARINDA PERSONEL YOLCULARI BILGILENDIRIR VE ONLARDA KONUMLARI GEREGI UCAGA ERKEN BINMEK ISTEMEZLER. BINSELER VE UCAKTA BEKLESELER BILE HEMEN SIKAYET BASLAR.
  • ben bahsigeçen şahısları hiç sevmem ama bunların gücü uçağı bukadar uzunsüre bekletmeye yetmez gibi geliyor pilot bunun hesabını nasıl verebilir bilen varsa yazsın
  • hiç bir uçak çok ekstrem durumlar dışında hiç kimse için beklemez, o uçağın beklemesinin yaptığı her gecikmenin maliyeti ne kadar haberiniz var mı ? insanlar uçak geç kaldığında en son kim binerse onların yüzünden geç kaldığını düşünüyorlar..
  • o ucagin icinde bende vardim böle bi rezalet olamaz baskalari olsa hic beklenmezdi

Programa mesajla katılan bir dinleyici, geçtiğimiz aylarda iş için Malatya'ya gittiğini, dönüşte ise kendisini üzen bir olayın mağduru olduğunu belirtiyordu.

Dönüş için Malatya - İstanbul uçağına binen dinleyici, uçağın pilotunun "İstanbul'daki hava muhalefeti nedeniyle gecikmeli olarak kalkış yapacağız" uyarısı yaptığını, yaklaşık 1,5 saat sonra uçağa Hülya Avşar, Acun Ilıcalı, Ali Taran ve "Yetenek Sizsiniz" ekibinin bindiğini iddia etti.

Hem bekletilmek, hem de kandırılmak dinleyiciyi epey üzmüştü...

UÇAK ONLAR İÇİN Mİ BEKLEDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bizim Ülkemizde Herşey Olur Arkadaşlar Kurallar Bozulmak İçindir Zevk Alırlar Bozarken Utanç Duygusu Duymazlar Gösteriş Ve Hava Atma Meraklıdırlar Vs. Vs. Vs. Bir Arkadaş Beklemez Demişte İnan Öyle Bir Beklerki Koskoca Devletin Hava Yollarını Kendi Malı Sanıp Dururlar Bende Buna Benzer Bir Duruma Şait Olmuştum Business Class Uygulanmayan Bir Yurt İçi Uçuşta En Önde Oturmam İle Beraber Bir Vip Yolcunun Artık Kimse Valinin Aracı İle Uçağın Önüne Kadar Gelip Ortak Elini Arkasına Atıp 10 15 Dk Oyalandıktan Sonra Bizler Onu Beklerken Sol En Ön Kısma Gelip Oturdu Ve Daha Sonra 19 Dk Geçikmeli Havalandı Uçak Chenk-in Yaptırırken Ön Sıranın Komple Dolu Oldugunu Gösteriyordu Thy Sitesi Varın Siz Düşünün Daha Neler Olabileceğini Bu Ülkede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bizzat çalışanlar tarafından tasdiklenen hadiseler , niye olmaz diyorsunuz anlayamadım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
OTURDUĞUNUZ YERDEN ATIP TUTMAYA BAYILIYORSUNUZ BAŞBAKAN İÇİN BİLE TARİFELİ UÇAK BEKLETİLMEZZZ BUNU AKLINIZIN Bİ KÖŞESİNE YAZIN DURDUK YERE HAVAYOLUNU KARALAMAYIN BURASI TÜRKİYE EVET AMA KURAL KURALDIR !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Delinin biri kuyuya tas atmis bilmem kactane akilli cikarmaya calisiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Devlet meteoroloji ofisini arayıp o gün ve saatte ki hava durumunu öğrenmeniz, yeterlidir. Cpt o sorumluluğu alamaz. Tail commender.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oyle bir sey olmaz demeyin olur hem de bal gibi cunku burasi Turkiye herseyin,her an,her sekilde olabilecegi memleket...11 yilda neler gordum neler...mesela ulastirma bakaninin oglu is gorusmesini kacirmasin diye taksi deki paris ucagi koruge geri cekilmisti 4-5 yil once...vallahi,billahi,tillahi oldu..herkes sok oldu ama oldu...sertap erener ucagin kalkmasina 10 dakika kala alana geldi yonetim kurulundan bir telefon ucagi bekletin sonuc 1 kusur saat rotar oldu...en son da kotil in akrabalari geliyor diye dusseldorf ucagi yarim saat bekletilmisti adamlar ic hat baglantili geliyorlardi butun ic hat personeli haziroldaydi...daha neler neler..istanbul da boyle seyler olabiliyorsa malatya da da olur...ama inanin ki boyle seyler olurrrr burada..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
OYLE BIRSEY OLMAZ YANİ UÇAK KEYFİ BEKLEMEZ VIP YOLCU MILLETVEKILLERININ VE CIP YOLCU SALONUNU KULLANAN CIP KONUMUNDAKI YOLCULARIN UCAĞA EN SON ALINMA DURUMU OLDUGU ICIN, BOYLE DURUMLARDA UCAGA GEC BINIYORLAR VE DIGER YOLCULAR BUNU ONLARI BEKLEDI OLARAK YORUMLUYOR. CUNKU HERKES BILIRKI VIP VE CIP YOLCU SALONLARINDA PERSONEL YOLCULARI BILGILENDIRIR VE ONLARDA KONUMLARI GEREGI UCAGA ERKEN BINMEK ISTEMEZLER. BINSELER VE UCAKTA BEKLESELER BILE HEMEN SIKAYET BASLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben bahsigeçen şahısları hiç sevmem ama bunların gücü uçağı bukadar uzunsüre bekletmeye yetmez gibi geliyor pilot bunun hesabını nasıl verebilir bilen varsa yazsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hiç bir uçak çok ekstrem durumlar dışında hiç kimse için beklemez, o uçağın beklemesinin yaptığı her gecikmenin maliyeti ne kadar haberiniz var mı ? insanlar uçak geç kaldığında en son kim binerse onların yüzünden geç kaldığını düşünüyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o ucagin icinde bende vardim böle bi rezalet olamaz baskalari olsa hic beklenmezdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000