15 Temmuz 2011, Cuma 08:10:04

UÇAK MÜHENDİSİNE MÜTHİŞ TUZAK

Irak’ta Bağdat Havalimanı’nda uçak mühendisi olarak çalışan 33 yaşındaki Zainap Khahıd Mohammed Al-Ethawe, geçen mayıs ayında eğitim için Türkiye’ye geldi...
  • "f" tipi polis ten hiç gurur duymuyorum asla da duyacağımı sanmıyorum.bu olayda olsa olsa "avantanın paylaşımında" sorun çıktığı için failler yakalanmıştır.
  • Bu tip adaleti sağlayan olayları duyduğum zaman polisim ile gurur duyuyorum.
  • Türk polisi yakalar!!
  • Yakinda UPS'de ayni sekilde MNG'ile calismayacak.
Bakırköy’den kiraladığı eve yerleşen Al-Ethawe, iki gün sonra kapısını çalan ve kendilerini polis olarak tanıtan üç kişi tarafından gasp edildi. Iraklı mühendis kadının ellerini kelepçeleyen gaspçılar evde bulunan 6 bin dolar ile 6 bileziği alarak evden ayrıldı. 
 
Al-Ethawe, yaşadığı olayın ardından polise giderek şikayette bulundu. Kendisini gasp eden kişilerden birinin Arapça konuştuğunu, bir başkasının boynunda ise yara izi olduğunu söyleyen kadının verdiği eşgal ve bilgi doğrultusunda İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri inceleme yaptı. 
 
Iraklı kadının ülkesine dönmesinden 1,5 ay sonra bir başka gasp olayıyla Serdar O. gözaltına aldı. Şüpheli Serdar O.’nun Iraklı mağdur kadının verdiği eşgale uymasının ardından polis, e-posta yoluyla Iraklı mühendisle irtibata geçti. Al-Ethawe, gönderilen fotoğraftaki kişiyi teşhis etti. Bu kişinin çevresini ve telefonla görüştüğü kişileri incelemeye alan polis olaya karışan İdris Ü. ile Mehmet Ç.’yi (24) de gözaltına aldı. Iraklı kadın bu kişileri de polisin e-posta ile gönderdiği fotoğraflardan teşhis etti. Olayı itiraf eden Mehmet Ç. ve Serdar O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 
İdris Ü. ise serbest bırakıldı.

Vatan
UÇAK MÜHENDİSİNE MÜTHİŞ TUZAK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
"f" tipi polis ten hiç gurur duymuyorum asla da duyacağımı sanmıyorum.bu olayda olsa olsa "avantanın paylaşımında" sorun çıktığı için failler yakalanmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu tip adaleti sağlayan olayları duyduğum zaman polisim ile gurur duyuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türk polisi yakalar!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yakinda UPS'de ayni sekilde MNG'ile calismayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000