04 Ağustos 2012, Cumartesi 09:04:05

UÇAK LASTİKLERİNİN TEDARİKÇİSİ OLDU

Kordsa Global, Michelin ile stratejik tedarikçi anlaşması imzaladı.
  • Hammadeyi biz göndereceğiz. Bitmiş ürün olarak on katı fiyata satın alacağız. Yinede hammadenin Türkiyeden temin edilecek olması başarıdır. Tebrik ediyoruz.
  • Hayırlı olsun..kordsa ve sabancı grubuna iş iştir ciro cirodur....

İki şirket arasında imzalanan anlaşmayla, Kordsa Global,  hava taşıtları lastikleri sektöründe dünya lideri olan Michelin’in 10 yıl boyunca küresel tedarikçisi oldu.

Dünyada kendi alanlarının lider iki şirketi olan Kordsa Global ve Michelin arasında atılan bu imzayla, kord bezi üretiminde lider olan Kordsa Global, hava taşıtları lastik sektörü lideri Michelin’in 10 yıl boyunca küresel ihtiyaçlarının tedarikçisi olacak.

Küresel bir marka ile ilk defa bu kadar uzun vadeli bir stratejik ortaklık kuran Kordsa Global, bu anlaşmayla hava taşıtları lastikleri gibi son derece hassas bir sektörün  hammadde ihtiyacını 2023 yılına kadar karşılamayı garanti altına almış oldu.

Kordsa Global ve Michelin yetkilileri yaptıkları açıklamada stratejik ortaklıklarından son derece memnun olduklarını dile getirirken, geçmişi uzun yıllara dayanan bu ilişkinin iki şirket için de verimli işbirliği örnekleriyle dolu olduğunun altını çizdiler. Michelin üst yönetimi özellikle geçtiğimiz yıl Tayland’da yaşanan sel felaketinin ardından, Kordsa Global’in bu bölgedeki operasyonunu yönetmesindeki hızından ve başarısından büyük bir övgüyle söz etti ve uçak lastiği üretimlerinin kesintisiz devam etmesinin sağlanmasından dolayı teşekkürlerini ifade etti.

UÇAK LASTİKLERİNİN TEDARİKÇİSİ OLDU

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Hammadeyi biz göndereceğiz. Bitmiş ürün olarak on katı fiyata satın alacağız. Yinede hammadenin Türkiyeden temin edilecek olması başarıdır. Tebrik ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun... ~ 12 yıl önce
Hayırlı olsun..kordsa ve sabancı grubuna iş iştir ciro cirodur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000