02 Kasım 2014, Pazar 07:27:37

UÇAK KAZASIYLA İLGİLİ ARAÇ ŞOFÖRÜ SUÇLANIYOR!

Total’in CEO’su Christophe de Margerie’nin ölümünde kar küreme aracını kullanan Vladimir Martynenko ölüme sebebiyet vermekle suçlanıyor.

Total’in CEO’su Christophe de Margerie’nin geçen haftalarda görevinin başındayken geçirdiği uçak kazası sonucunda ölmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Kazanın uçak pistten kalkarken alanda olan kar küreme aracı yüzünden gerçekleşti. Olayın hemen ardından kaza anında kar küreme aracını kullanan Vladimir Martynenko’yu ölüme sebebiyet vermekten suçladı. Martynenko’nun kaza anında aracı alkollü olarak kullandığı belirtirdi. 60 yaşındaki Martynenko’nun şefi Alexander Kruglov hakkında da suçlama yapıldı. Kruglov’ın Martynenko’nun alkollü bir şekilde araç kullanmasına neden izin verdiği konusunda suçlandığı belirtiliyor.

NE OLMUŞTU?

Total’in Fransız CEO’su Christophe de Margerie 20 Ekim günü geçirdiği uçak kazasında hayatını kaybetti. Margerie’yle birlikte uçağın kabin ekibi de öldü. Kaza uçağın havalarınken pistteki kar küreme aracına çarpması sonucunda gerçekleşti. Kazadan kısa bir süre sonra Total’in başına Patrick Pouyanne geçti.

UÇAK KAZASIYLA İLGİLİ ARAÇ ŞOFÖRÜ SUÇLANIYOR!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000