01 Mayıs 2010, Cumartesi 09:28:29

Uçak kazasıyla ilgili 4 senaryo gündemde

Polonya Cumhurbaşkanı Lech Kaczynski ile birlikte 96 kişinin ölümüne neden uçak kazası ile ilgili incelemeler devam ediyor.
  • EVET DEDİĞİNİZ YÖNTEM ELBETTE VAR,VAR AMA ONU YAPTIRACAK BİRİM VE YETKİLİ YOK.YANİ OLAYIN ÜZERİNİ KAPATMAK İÇİN DİKKAT EDERSENİZ SUİKASTTEN HİÇ BAHSEDİLMİYOR.YANİ KONU DİREK TEKNİK HATA,TERS YÖNLENDİRME ŞEKLİNDE İNCELENİYOR. POLEN YETKİLİLERİNDE RUS YETKİLİLERİNİN ARAŞTIRMAYA KATTIĞI KATKIDAN DOLAYI MEMNUN OLDUKLARINI SÖYLÜYORLAR. BU ARADA EVET ABD,İSRAİL,İNGİLTEREDE VAR TABİKİ ONLARADA DİKKAT EDİLMELİ.AYRICA KGB GEREKLİ TÜM DELİL BELGE VE BULGULARIDA ÇEKİMİ YAPANI ÖLDÜRDÜĞÜ GİBİ YOK ETMİŞTİR...MERAKLANMAYIN YANİ!!!!
  • Rusya'dan önce amerika israil ingiltereye dikkat et derim
  • anlamadığım şu madem görüntülerde silahlı infaz var da..otopside belli olmazmı adam yanmış parçalanmış olsa bile sıkılan mermiler nerde vurularak ölüm çıkmazmı meydana bilen varsa lütfen aydınlatsın.
  • Polonya askeri savcılığıcep telefonuyla çekilen görüntülerin montaj olmadığını basına açıkladı.Yani sağ kalanlar Ruslar tarafından öldürülmüş oluyor...Bu olayı gündemden düşürmeyin lütfen..Koca bir ülke yok edildi...Rusya bunu yaptı...
  • VE SONUNDA BÜYÜK BALIK KÜÇÜK BALIĞI YEDİ!! POLONYA HÜKÜMETİ BİLE KABULLENMİŞ UÇAĞIN NORMAL BİR ŞEKİLDE DÜŞTÜĞÜNÜ Kİ SAVCILAR SÜİKASTLERDEN HİÇ BAHSETMİYOR VE O YÖNDE ARAŞTIRMA YAPMIYOR!!!! BUGÜN ONLARA YARIN BİZE VE BİR BAŞKA DEVLETE!! RUSYAYA ÇOK DİKKAT ETMEK LAZIM!!!!

Polonya başsavcılığı Rusya'nın Smolensk Askeri Havalimanı'na iniş yaparken düşen uçak kazası ile ilgili dört ayrı muhtemel senaryo üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Başsavcılığın internet sayfasında yer alan bilgilere göre, teknik arıza, pilotaj hatası, kötü hava koşulları ve uçuş güvenliğinin olmaması ilk üç senaryo olarak belirtiliyor. Polonya Başsavcılığı terör saldırısı ya da pilota herhangi bir baskı yapılması gibi alternatifleri de değerlendirdiklerini açıkladı.

Rusya olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Sovyet yapımı Tu-154 model uçakta herhangi bir arızanın olmadığını duyurdu. Kule hava kontrol merkezinde yapılan incelemelerde de, pilotun kötü hava koşulları nedeni ile başka bir havalimanına yönlendirilmesini dikkate almayarak inmekte ısrar ettiği belirlendi.

Polonya Başsavcısı Andrzej Seremet daha önce yaptığı değerlendirmede pilota Cumhurbaşkanı ya da başka yetkililer tarafından kötü hava koşullarına rağmen inmesini talep ettiği yönünde bir veri olmadığını ifade etmişti.

Rus ve Polonyalı uzmanlar ve teknik heyetler kazanın nedeni ile ilgili çalışmalarına birlikte devam ederken, Polonya askeri başsavcılığı da ayrıca bir çalışma sürdürüyor.

Polonya Başbakanı Donald Tusk, Rusya Başbakanı Vladimir Putin'le dün gerçekleştirdikleri telefon görüşmesinde kazanın nedenlerinin araştırılmasında yapılan işbirliğinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

10 Nisan'da gerçekleşen kaza sonrası tüm yolcuların DNA testleri yapılarak kimlikleri belirlendi ve Polonya'ya gönderildi. Karakutular üzerindeki incelemeler ise henüz tamamlanmış değil.

Polonya Başsavcısı Seremet Rusya'dan diğer gerekli bilgiler de alınıncaya kadar kara kutunun açıklanmasının erteleneceğini belirtmişti. Kara kutu ile ilgili bilgilerin iki hafta içinde açıklanması bekleniyor.

Son günlerde internet ortamında yer alan bir kısım görüntülerin ise spekülasyon amaçlı üretildiği kaydediliyor. Sadece silah patlamaları ve küfürlerin yer aldığı olay sonrası görüntülerde, ses kayıtlarında bir kısım siyah elbiseler içindeki insanların uçak kazasından yaralı kurtulanları öldürdükleri iddia ediliyordu.

Uçak kazasıyla ilgili 4 senaryo gündemde

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
EVET DEDİĞİNİZ YÖNTEM ELBETTE VAR,VAR AMA ONU YAPTIRACAK BİRİM VE YETKİLİ YOK.YANİ OLAYIN ÜZERİNİ KAPATMAK İÇİN DİKKAT EDERSENİZ SUİKASTTEN HİÇ BAHSEDİLMİYOR.YANİ KONU DİREK TEKNİK HATA,TERS YÖNLENDİRME ŞEKLİNDE İNCELENİYOR. POLEN YETKİLİLERİNDE RUS YETKİLİLERİNİN ARAŞTIRMAYA KATTIĞI KATKIDAN DOLAYI MEMNUN OLDUKLARINI SÖYLÜYORLAR. BU ARADA EVET ABD,İSRAİL,İNGİLTEREDE VAR TABİKİ ONLARADA DİKKAT EDİLMELİ.AYRICA KGB GEREKLİ TÜM DELİL BELGE VE BULGULARIDA ÇEKİMİ YAPANI ÖLDÜRDÜĞÜ GİBİ YOK ETMİŞTİR...MERAKLANMAYIN YANİ!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Rusya'dan önce amerika israil ingiltereye dikkat et derim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anlamadığım şu madem görüntülerde silahlı infaz var da..otopside belli olmazmı adam yanmış parçalanmış olsa bile sıkılan mermiler nerde vurularak ölüm çıkmazmı meydana bilen varsa lütfen aydınlatsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Polonya askeri savcılığıcep telefonuyla çekilen görüntülerin montaj olmadığını basına açıkladı.Yani sağ kalanlar Ruslar tarafından öldürülmüş oluyor...Bu olayı gündemden düşürmeyin lütfen..Koca bir ülke yok edildi...Rusya bunu yaptı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
VE SONUNDA BÜYÜK BALIK KÜÇÜK BALIĞI YEDİ!! POLONYA HÜKÜMETİ BİLE KABULLENMİŞ UÇAĞIN NORMAL BİR ŞEKİLDE DÜŞTÜĞÜNÜ Kİ SAVCILAR SÜİKASTLERDEN HİÇ BAHSETMİYOR VE O YÖNDE ARAŞTIRMA YAPMIYOR!!!! BUGÜN ONLARA YARIN BİZE VE BİR BAŞKA DEVLETE!! RUSYAYA ÇOK DİKKAT ETMEK LAZIM!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000