28 Aralık 2009, Pazartesi 18:13:18

UÇAK KAZASININ FATURASI KAPTAN'A KESİLDİ

Geçen yıl Kırgızistan’ın Bişkek şehrinde düşen ve 64 kişinin ölümüne neden olan kazada fatura pilotlara kesildi. Itek Air’e air Boeing 737-200’ün iki pilotu 5’er yıl hapis cezasına çarptırıldı.
  • Eksik bilgi ya da art niyetle yazmak, sadece kelimeleri bir araya getirmekten başka birşey değil.. Düşünerek ve bilerek yazalım lütfen..
  • Bu karar umariz emsal tesgil eder ve Isparta da dusen ucagi kiralayarak kendi renklerine boyayan sirket yoneticileri de gereken sorusturmadan nasiplerini alirlar ama daha hala ortada yoklar..Inaniyorum ki adalet sonunda tecelli edecektir..Alakasiz insanlari mahkemeye cikartan hukuk sistemi umariz alakali olanlari es gecmeyecektir!!! Bugun olmadi hic olmazsa yarin !!

Kazaya sebebiyet verdiği belirtilen İtek Air uçağının kaptan pilotu 5 yıl 2 ay, ikinci pilotu ise 5 yıl hapse mahkum edildi.

24 Ağustos 2008 tarihinde Tahran’a gitmek için Bişkek’den ayrılan 6895 uçuş numaralı uçak teknik nedenlerden dolayı havaalanına geri dönme girişiminde bulunmuştu. Ancak havaalanına yaklaşırken pilotlar, irtifayı ayarlayamadı ve uçak havaalanı yakınında düştü.

Kazada uçakta bulunan 90 yolcudan 64’ü hayatını kaybetmişti. Kazaya ilişkin en son Mayıs ayında Rusya Havacılık Komitesi tarafından yayınlanan raporda pilotların hatasına dikkat çekilmişti.

UÇAK KAZASININ FATURASI KAPTAN'A KESİLDİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Eksik bilgi ya da art niyetle yazmak, sadece kelimeleri bir araya getirmekten başka birşey değil.. Düşünerek ve bilerek yazalım lütfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu karar umariz emsal tesgil eder ve Isparta da dusen ucagi kiralayarak kendi renklerine boyayan sirket yoneticileri de gereken sorusturmadan nasiplerini alirlar ama daha hala ortada yoklar..Inaniyorum ki adalet sonunda tecelli edecektir..Alakasiz insanlari mahkemeye cikartan hukuk sistemi umariz alakali olanlari es gecmeyecektir!!! Bugun olmadi hic olmazsa yarin !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000