04 Temmuz 2013, Perşembe 07:40:24

UÇAK KAZASINDAN ÇOK BU KARE İLGİ ÇEKTİ!

ABD'de bebeğiyle plajda dolaşan kimliği belirsiz genç bir anne, hemen önünde denize düşen uçağı fark etmedi...
  • Sinan Akerman isimli hazret bu sayfada yaptığı yorumda tamamiyle sokak ağızıyla son derece iğrenç bir yorum kusmuş aynen şöyle yazmış: "Bakar Kör....!! " seviyesiz sözlerini kendisine iade etmek lazım.. Tabi bu yorumu onaylayıp sayfaya koyana da iki çift söz söylemek de lazım.. neyse..
  • Bakar Kör....!!

ABD'nin Maryland eyaletinde bir eğitim uçağı Ocean City'den havalandıktan sonra kıyıya yakın bir bölgede denize çakıldı. Ancak gazetelerdeki, uçağın düştüğünden habersiz plajda çocuğuyla ilgilenen kadını gösteren fotoğraf, kazadan çok ilgi topladı. Uçağın motorundan ses gelmemesinin annenin fark etmemesine yol açabileceği, ancak düştükten sonra bile fark etmemesinin sadece bebeğine fazla odaklanmasından dolayı olabileceği söylendi. Dalgıçlar kazada ölen iki kişinin cesedini zor da olsa bulabildi.

UÇAK KAZASINDAN ÇOK BU KARE İLGİ ÇEKTİ!

Yorumlar

Sinan Akerman'a.. ~ 11 yıl önce
Sinan Akerman isimli hazret bu sayfada yaptığı yorumda tamamiyle sokak ağızıyla son derece iğrenç bir yorum kusmuş aynen şöyle yazmış: "Bakar Kör....!! " seviyesiz sözlerini kendisine iade etmek lazım.. Tabi bu yorumu onaylayıp sayfaya koyana da iki çift söz söylemek de lazım.. neyse..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinan akerman ~ 11 yıl önce
Bakar Kör....!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne alaka ~ 11 yıl önce
ses yok denmiş birde rüzgar varsa neyi duyacak ? siz oradaydınız da duydunuz mu yoksa ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000