27 Ağustos 2008, Çarşamba 10:24:08

Uçak kazasında tüyler ürperten görüntü!

Cessna tipi bir uçak beyzbol sahasına düştü. Kazanın ardından deşhet dolu görüntüler kameralara yansıdı.

Ulusal Havacılık yetkilileri beyzbol sahasına düşen uçakla ilgili görüntüleri inceleyerek,  kazanın sebebini araştırıyor.

İlk gelen haberler uçağın Sugar Land’de bir havaalanından kalkış yaptığını ve içinde bulunan iki kişi ile Waco’ya gitmekte olduğu yönündeydi.

Caldwell polisi uçağın düştüğü beyzbol sahasında enkazı kaldıracak ve sahayı temizleyecek ekip gelene kadar nöbet tuttu. Akşam üstü beyzbol maçı için sahada bulunan çocuklar ve onları izlemek üzere gelen ailelerinin gözleri önünde uçağın beyzbol sahasının ortasına düşmesi dehşet vericiydi.

Cessna tipi küçük uçak yerel saatle 18.00 civarında Caldwell’ de Nagle Field adı verilen beyzbol sahasına düştü. O anda 12 yaş grubu çocuklar turnuvalar öncesi sahada çalışma yapıyordu.

Isınma hareketleri yapan çocukları izlemek üzere sol taraftaki sahada toplandıklarını söyleyen küçük oyuncuların ailelerinden biri uçağı duymadıklarını sadece düşüşten saniyeler önce fark edebildiklerini anlattı.

Polis raporlarına göre ikinci el olduğu için sürekli motor problemi çıkartan uçak, o gün de benzer problemler yaşatmıştı. Pisti gören pilot oraya inmeye çalıştı ancak kanadını lambaya vurdu ve havada dönmeye başladı ve sonra da burnu üzerine, yakınlardaki bir beyzbol sahasına çakıldı.  Uçak, Caldwell Havaalanına yarım milden daha yakın mesafedeydi. Kulesi olmayan havaalanı pilotla irtibata geçememişti.

Görüntülerde de görüldüğü gibi uçaktan yaralı olarak çıkartılan iki yolcudan biri ambulansla diğeri de helikopter ambulans ile hastaneye götürüldü. Ciddi yaraları olan yolcuların hayati tehlikeyi atlattıkları ifade ediliyor. Uçakta yakıt sızıntısı olmamasına rağmen önlem olarak enkaz bölgesi kontrol altına alındı.

 

Uçak kazasında tüyler ürperten görüntü!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000