08 Şubat 2009, Pazar 16:42:25

Uçak kazasında son durum...

Brezilya'nın Amazon bölgesinde küçük bir uçağın düşmesi sonucu ölenlerin sayısı 24'e yükseldi.
  • Habercilik bu mudur acaba? Son Dakikanın yanında Türkiyemizin toprakları bulunmakta, ancak haberin Türkiye ile bir alakası yok. Tabikide bu kazaya da üzülüyoruz ancak başlığı görür görmez içim cızladı Türkiye'de bir uçak düştü diye. Bundan sonraki haberlerde biraz daha dikkat edilirse daha iyi olur.!

İtfaiye yetkilisi Jair Ruas Braga, Manaus kentinin 80 kilometre dışındaki Manacapuru nehrine düşen, turbo pervaneli uçaktan 24 kişinin cesetlerinin çıkarıldığını anlattı. Braga, ölenlerden 7'sinin çocuk, 9'unun kadın olduğunu, kazadan kurtulan 4 kişi arasında da 9 yaşındaki bir çocuğun bulunduğunu belirtti.

Brezilya ordusu, uçakta 20 kişi olduğunu, ancak çocukların listeye alınmamış olduğunun öğrenildiğini aktardı. Kazaya, uçağın motorundaki arızanın neden olduğu sanılıyor.

Uçak kazasında son durum...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Habercilik bu mudur acaba? Son Dakikanın yanında Türkiyemizin toprakları bulunmakta, ancak haberin Türkiye ile bir alakası yok. Tabikide bu kazaya da üzülüyoruz ancak başlığı görür görmez içim cızladı Türkiye'de bir uçak düştü diye. Bundan sonraki haberlerde biraz daha dikkat edilirse daha iyi olur.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000