14 Mart 2018, Çarşamba 08:15:02

Uçak kazasında şok gelişme... Pilot Beril Gebeş'in cesedi kayıp!

İran'da düşen Challenger 604 tipi Türk jetinin kaptan pilotu Beril Gebeş'in cesedinin DNA testi yapılanlar arasında bulunmadığı açıklandı.
  • Vasıf gebeş rahmetli babamin orduda calisirken mesai arkadsiydi.beril ile beraber büyüdük ancak uzun zaman oldu gorusmuyrduk .böyle bir haber bizi şoke etti.Allah bilir tabiki ancak beril Inşallah ölmemiştir.egerki vefat etmişse Inşallah kısa zamanda bulunur ve ebedi yerinde dinlenir.çok zor tüm dualar inşallah bir mucize yaşıyordur yada bir an önce bulunması.
  • Bu ne yahuu hiç mi saygı yok burada !! İnsanlar ölmüş bir duva arkalarından yapmaya hak etiler Ne yapılıyor Boş boş atışmalar !! Utanıyorum böyle davranışları okumaya !! Kaza olmuş insan ölmüş ! En azından bu işi bilenler böyle geyik atışmalara girmesin.
  • Fırlatma koltuğu varsa belki kendini kurtarmış olabilir
  • yanmistir belkide : ( allah sabirlar versin
  • Nurlar içinde yatsınlar... o kadar üzücü bir durum! Tarifi yok...
  • Keşke ceset yerine cenaze gibi nispeten daha kibar ifadeler kullansanız. Bu haberleri bu insanların arkadaşları olarak bizler okuyoruz, aileleri okuyor...
  • Arkadaslar ceset derken yanlış anlamayın. Vucudundan geri kalan parcalar nekadar bulunursa artik
  • nasıl bir acıdır 11 gencecik insan hayata veda etti ve ana baba ciğerlerine ateş duştu ve ne acı birinin cenazesi bulunamadı rabbim hepsinin anasına babasına sabırlar versin şu abuk yorumları yapanlar utanıyorlarmıdır acaba
  • Bunlar nasıl iş yapıyor, 11 kişinin de cenazesi İran Adli Tıp Kurumu'na teslim edildi dememişler miydi? Bu insanın ailesi var, eşi dostu var.

İran Adli Tıp Kurumu, Başaran Holding'e ait düşen uçakta hayatını kaybedenlerin kimlik tespitlerini tamamladı. Kimlikleri tespit edilen 10 kişinin isimleri kuruma ait internet sitesinde yayınlandı.

Ancak o isimler arasında bir kişinin ismi yer almadı. O isim pilot Beril Gebeş'ti. Alınan örnekler arasında Gebeş'e ait bir DNA çıkmadığı ve cesedin halen kayıp olduğu bilgisi verildi.

Airporthaber.com

Uçak kazasında şok gelişme... Pilot Beril Gebeş'in cesedi kayıp!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

EMX ~ 6 yıl önce
Vasıf gebeş rahmetli babamin orduda calisirken mesai arkadsiydi.beril ile beraber büyüdük ancak uzun zaman oldu gorusmuyrduk .böyle bir haber bizi şoke etti.Allah bilir tabiki ancak beril Inşallah ölmemiştir.egerki vefat etmişse Inşallah kısa zamanda bulunur ve ebedi yerinde dinlenir.çok zor tüm dualar inşallah bir mucize yaşıyordur yada bir an önce bulunması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ~ 6 yıl önce
Bu ne yahuu hiç mi saygı yok burada !! İnsanlar ölmüş bir duva arkalarından yapmaya hak etiler Ne yapılıyor Boş boş atışmalar !! Utanıyorum böyle davranışları okumaya !! Kaza olmuş insan ölmüş ! En azından bu işi bilenler böyle geyik atışmalara girmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
can ~ 6 yıl önce
Fırlatma koltuğu varsa belki kendini kurtarmış olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
g ~ 6 yıl önce
yanmistir belkide : ( allah sabirlar versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok üzücü... ~ 6 yıl önce
Nurlar içinde yatsınlar... o kadar üzücü bir durum! Tarifi yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 6 yıl önce
Keşke ceset yerine cenaze gibi nispeten daha kibar ifadeler kullansanız. Bu haberleri bu insanların arkadaşları olarak bizler okuyoruz, aileleri okuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kibar kişi ~ 6 yıl önce
İki kelimenin anlamı tamamen farklıdır. Haberde kullanılan doğrudur. Cenaze, defnedilmek üzere hazırlanmış demektir. Heberde bulunamadı yazıyor. Eleştireceğinize türkçe öğrenin.
Kibar Kişi ~ 6 yıl önce
Sen önce insanlık öğren , Türkçe yi sonraya bırak.
Ceset ~ 6 yıl önce
Arkadaslar ceset derken yanlış anlamayın. Vucudundan geri kalan parcalar nekadar bulunursa artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belki birgün ~ 6 yıl önce
Senin de başına böyle işer gelir ve aynı ifadeyi kullanırlar
Örnek olsun ~ 6 yıl önce
Türkiyede bir çok uçak kazası yaşandı ama ne şirketler ne de yerel halk anıt yapmadı
İnsanlık ~ 6 yıl önce
Yine de ceset denmese daha iyi olur. Türkçede böyledir diye duyguları bir tarafa bırakmayız. Allah rahmet eylesin. Onları tanımadığım doğrudur. Ancak çok üzüldüm.
cenk saysel ~ 6 yıl önce
nasıl bir acıdır 11 gencecik insan hayata veda etti ve ana baba ciğerlerine ateş duştu ve ne acı birinin cenazesi bulunamadı rabbim hepsinin anasına babasına sabırlar versin şu abuk yorumları yapanlar utanıyorlarmıdır acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mz ~ 6 yıl önce
Bunlar nasıl iş yapıyor, 11 kişinin de cenazesi İran Adli Tıp Kurumu'na teslim edildi dememişler miydi? Bu insanın ailesi var, eşi dostu var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Miray ~ 6 yıl önce
Evet bende öyle biliyorum ulaşıldı denmişti bu işte bi yanlşlık var ???

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000