09 Ocak 2009, Cuma 16:35:59

Uçak kazasında ölen işçiler için mevlit okutuldu

Adana'da 2 yıl önce havalandıktan sonra Irak'ın başkenti Bağdat'taki havaalanına inişi sırasında düşen uçakta ölen 28 Türk işçi için mevlid-i şerif okutuldu.
  • neden yorumlarım yayınlanmıyor

Kurtuluş Mahallesi'ndeki Hacı Ahmet Özeltürkay Camii'ndeki mevlitte, Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak, camiye gelenleri kapıda karşıladı.

Kulak, kazada hayatını kaybeden şirket çalışanlarının yakınları için herşeyi yaptıklarını belirterek, her zaman da kendilerine destek verip sorunlarına yardımcı olmaya çalışacaklarını söyledi.

Kazada, Tarkan Kulak'ın kardeşi, Kulak İnşaat A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanvekili 44 yaşındaki İsmail Kulak da hayatını kaybetmişti.

Mevlite merhum İsmail Kulak'ın babası Sıtkı Kulak, annesi Semiramis Kulak, eşi Oya Kulak, çocukları Semiramis ve Sıtkı ile kardeşleri Tarkan Kulak Atakan Kulak da el açıp dua etti.

Adana Havalimanı'ndan 9 Ocak 2007'de kalkan çoğunluğunu Türk işçilerinin oluşturduğu Aeriantur Havayolları'na ait Antonow-26 tipi uçak, Bağdat'ın 80 kilometre kuzeyinde Balad kenti yakınındaki ABD'nin Anaconda üssündeki piste 200 metre kala düşmüş, kazada 1 kişi kurtulmuş, 34 kişi hayatını kaybetmişti.

Uçak kazasında ölen işçiler için mevlit okutuldu

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
neden yorumlarım yayınlanmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000