28 Ekim 2008, Salı 08:05:29

Uçak kazasında ölen bilim adamları anıldı

Isparta'daki uçak kazasında hayatını kaybeden bilim insanları, Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen "Uluslararası Parçacık Fiziği'' başlıklı konferansla anıldı.
  • Yavuz Çizmeci nin ağır cezalar almasından mı korkulduğu için açıklanmıyor bu rapor? birileri engelliyor ama nereye kadar, kimse unutmayacak ki bu kazayı..
  • Anılmak hemde överek!çokgüzel ama suçsuz yere ölen bu insanlar hatırına suçluları bulup ortaya çıkarmak onları yani ölenleri daha iyi hatırlamak anlamına gelmezmi?
  • hala gerçekleri merak ediyoruz.SHGM de gizlenen bazı gerçeklermi var?Anmak biz türklerin en güzel yaptığı şey!Olayların niçinüzerine gidilmiyor.Bugün ATAÜRK'Ü anıyorve en büyük bayramımızı kutluyoruz hemen yarın unutmayacakmıyız?

Konferansın açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu, yaklaşık bir yıl önce Isparta'da Prof. Dr. Engin Arık, Engin Abat, Özgen Berkol Doğan ve Mustafa Fidan ile Doğuş Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şenel Boydağ ve Doç. Dr. İskender Hikmet'i talihsiz ve üzücü uçak kazasında yitirdiklerini hatırlattı. Kazada hayatını kaybeden öğretim üyeleri ile öğrencilerin Isparta'da Türk Hızlandırıcı Merkezi çalışmasına katılacaklarını kaydeden Barbarosoğlu, "Onlar hep birlikte Türk Hızlandırıcı Merkezi projesi için çalışıyorlardı.'' dedi. Barbarosoğlu, onların yürüttüğü projeler için sorumlulukları bulunduğunu kaydetti. Prof. Dr. Engin Arık'ın CERN'de birlikte çalıştığı akademisyenlerden Peter Jenni ve Konstantin Zioutas'ın da katıldığı konferans 5 gün sürecek.

Uçak kazasında ölen bilim adamları anıldı

Yorumlar

Airer ~ 15 yıl önce
Yavuz Çizmeci nin ağır cezalar almasından mı korkulduğu için açıklanmıyor bu rapor? birileri engelliyor ama nereye kadar, kimse unutmayacak ki bu kazayı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ateş ~ 15 yıl önce
Anılmak hemde överek!çokgüzel ama suçsuz yere ölen bu insanlar hatırına suçluları bulup ortaya çıkarmak onları yani ölenleri daha iyi hatırlamak anlamına gelmezmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 15 yıl önce
hala gerçekleri merak ediyoruz.SHGM de gizlenen bazı gerçeklermi var?Anmak biz türklerin en güzel yaptığı şey!Olayların niçinüzerine gidilmiyor.Bugün ATAÜRK'Ü anıyorve en büyük bayramımızı kutluyoruz hemen yarın unutmayacakmıyız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000