30 Ocak 2013, Çarşamba 11:51:21

UÇAK KAZASI NEDENİYLE MİLLİ YAS İLAN EDİLDİ

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, 21 kişinin hayatını kaybettiği dünkü uçak kazası sebebiyle milli yas ilan etti..
  • vay bee.. millet 21 vatandaşı öldüğünde milli yas ilan ediyo bizde ise kaç 21 asker, vatandaş ölmüştür de kimse istifini bozmuyo..
  • Milli yas ilan eder etmez yolcularin kim ve ne gorevlerinin oldugunu merak ettim iste simdi, suikastmi nedir, kim tarafindan ve neden ?
  • Allah rahmet eylesin.

Başkent Astana’daki Akorda Sarayı’nda kolluk kuvvetleri temsilcileri ile toplantı düzenleyen Nazarbayev, eski başkent Almatı yakınlarında düşen yolcu uçağı kazası sebebiyle 31 Ocak’ı milli yas ilan etti. Toplantı, kazada hayatını kaybedenlerin anısına saygı duruşunun ardından başladı.

Dün Scat Hava Yolları’na ait CRJ200 model uçağın 5 mürettebat ve 16 yolcusuyla Gökçetav-Almatı seferisi sırasında Almatı Havaalanı’na yakın bir mesafede düşmüştü. Kaza sonucu uçakta bulunan 21 kişi hayatını kaybetmişti. Kazayı araştırmak için kurulan devlet komisyonu, uçağın kara kutusunun bulunduğunu duyurdu. Uçağın düşüş sebebinin kara kutunun incelemesinden sonra iki hafta içinde netleşmesi bekleniyor.  

UÇAK KAZASI NEDENİYLE MİLLİ YAS İLAN EDİLDİ

Yorumlar

yaa ~ 11 yıl önce
vay bee.. millet 21 vatandaşı öldüğünde milli yas ilan ediyo bizde ise kaç 21 asker, vatandaş ölmüştür de kimse istifini bozmuyo..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bak iste,... ~ 11 yıl önce
Milli yas ilan eder etmez yolcularin kim ve ne gorevlerinin oldugunu merak ettim iste simdi, suikastmi nedir, kim tarafindan ve neden ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 11 yıl önce
Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000