16 Mart 2008, Pazar 09:47:24

Uçak kazası hatırlandı!

Isparta'daki uçak kazasında ölen 57 yolcunun yakınları henüz hiçbir şeyin netlik kazanmaması nedeniyle isyan edince Adalet Bakanlığı bir açıklama yaptı...

Keçiborlu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından halen beklendiğini vurgulandı ve Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, kaza raporunun bir an önce tamamlanarak Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilmesi konusunda yardımcı olunması için Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'la görüşecektir" denildi.

İstanbul-Isparta seferini yapan yolcu uçağı, düştü. Kazada 57 kişi öldü. Kazanın 100'üncü gününde bir araya gelen acılı aileler, başta hâlâ kaza raporunun hazırlanamaması olmak üzere sıkıntılarını Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin'e bir mektupla anlattı. Mektupta aileler, "Sayın bakanımız bizler bebeğimizin battaniyesini, oğlumuzun kravatını, kızımızın pijamasını almak için o eşyanın değerine göre harç yatırıp 'hasımsız istihkak davası' açmak zorunda bırakılıyoruz" diye isyan etti. Mektupta kaza raporunun hâlâ hazırlanamadığını, Sivil Havacılık Genel Müdürü'nün seferi yapan şirketçe otelde ağırlandığına dair haberleri, karakutunun bozuk çıkmasını ve 'dünyanın hiçbir yerinde görülmeyen şekilde' düşen uçağın parçalarının seferi düzenleyen firmaya toplatıldığını hatırlatan aileler "Kimi kime şikâyet edelim" diye sordu.

Radikal

Uçak kazası hatırlandı!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000