24 Ocak 2013, Perşembe 08:56:05

UÇAK KAR FIRTINASINDA KAYBOLDU

Antarktika'da, içinde 3 Kanadalının bulunduğu bir uçağın, elverişsiz hava şartları nedeniyle kaybolduğu bildirildi.
  • Otter degilmi ? Turkiyede ikitane operatoru yokmu bunun ? Yazilanlar konu hakkinda, tabii dokunup rahatsiz ediyorsa o ayri!
  • Arkadaşlar aloooo konuyla ilgili yazıcaklarınız varsa yazın, boş işlerle uğraşmayın
  • http://www.airdisaster.com/cgi-bin/aircraft_detail.cgi?aircraft=de+Havilland+DHC-6 Bu da bagzi kaza kayitlari. Bunlarin kaza oldugunu ve olaylarin bu liste yer almadigini aklinizdan cikartmayin.
  • Otterlar dunyada bir cok kazaya karismistir ama icinde uctuklari kosullari dusunursek DHC serin bunlarda pek sucu yok. Burada ki sorun ehil olmayan operator yani Seabird. Bir cok "incident" lari rapor edilmemistir, gectigimiz sezonda. Maddi sorunlari oldugu asikar. Bir firmanin SHGM tarafindan bukadar kollandigini ilk defa goruyoruz. Kimse kaza kirim yasamasin. SHGM ustune dusen gorevi yaparsa SEABIRD ya yola gelir yada bogazda balik ekmek satmaya baslar.
  • yaa sevgili arkadaşlarım lütfen buraya uçakdan anlamayan arkadaşlar yorum yapmasın cok gülünc duruma düşüyorlar farkında olmadan ve sayın yetkililer sizlerde bunlara onay vermeyin istirham ederim.
  • http://www.ctvnews.ca/canada/plane-carrying-3-canadians-goes-missing-in-antarctica-1.1126539 burdan takip ediniz aranızda kazan kaynatmanın ne anlamı var,ne kadar dedi kodu meraklısı insanlarsınız
  • Bu bir deniz uçağı.. niye batsın ki Mogan Gölüne..
  • Birde Ankara ya mi ucacak bu ucaklar ? Mogan golunde batan ucaklar sayesinde mercanlar olusucak desenize. En azindan bir ise yarar Seabird Hava Taksi firmasi.
  • Seabird un kullandigi ucak tipinden degil mi bu kaybolan ucak ?

Yeni Zelanda Kurtarma Koordinasyon Merkezi yetkilileri, Antarktika'nın South Pole noktasından İtalyan üssünün bulunduğu Terra Nova Körfezi'ne gitmek üzere havalanan Twin Otter tipi uçakTAN acil yardım sinyali aldıklarını belirtti.

Çağrı üzerine derhal arama çalışmalarına başladıklarını açıklayan merkez yetkilileri, bölgedeki Amerikan McMurdo Üssü'ndeki Ulusal Hava Güvenlik Timi'nden bir C-130'un da arama faaliyetlerine katıldığını duyurdu.

Bölgedeki havanın aşırı soğuk, yüksek ve etkili kar fırtınası ve kapalı olmasının, arama çalışmalarını olumsuz etkilediği, hava şartlarının uygun olması halinde ekibe Yeni Zelanda ve Amerikan kurtarma helikopterlerinin de katılacağı açıklandı.

UÇAK KAR FIRTINASINDA KAYBOLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Konu ~ 11 yıl önce
Otter degilmi ? Turkiyede ikitane operatoru yokmu bunun ? Yazilanlar konu hakkinda, tabii dokunup rahatsiz ediyorsa o ayri!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vıdı vıdı ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar aloooo konuyla ilgili yazıcaklarınız varsa yazın, boş işlerle uğraşmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otter ~ 11 yıl önce
http://www.airdisaster.com/cgi-bin/aircraft_detail.cgi?aircraft=de+Havilland+DHC-6 Bu da bagzi kaza kayitlari. Bunlarin kaza oldugunu ve olaylarin bu liste yer almadigini aklinizdan cikartmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otter'a ~ 11 yıl önce
Otterlar dunyada bir cok kazaya karismistir ama icinde uctuklari kosullari dusunursek DHC serin bunlarda pek sucu yok. Burada ki sorun ehil olmayan operator yani Seabird. Bir cok "incident" lari rapor edilmemistir, gectigimiz sezonda. Maddi sorunlari oldugu asikar. Bir firmanin SHGM tarafindan bukadar kollandigini ilk defa goruyoruz. Kimse kaza kirim yasamasin. SHGM ustune dusen gorevi yaparsa SEABIRD ya yola gelir yada bogazda balik ekmek satmaya baslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankaa ~ 11 yıl önce
yaa sevgili arkadaşlarım lütfen buraya uçakdan anlamayan arkadaşlar yorum yapmasın cok gülünc duruma düşüyorlar farkında olmadan ve sayın yetkililer sizlerde bunlara onay vermeyin istirham ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arkadaşlar ~ 11 yıl önce
http://www.ctvnews.ca/canada/plane-carrying-3-canadians-goes-missing-in-antarctica-1.1126539 burdan takip ediniz aranızda kazan kaynatmanın ne anlamı var,ne kadar dedi kodu meraklısı insanlarsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Niye Batsın ki ~ 11 yıl önce
Bu bir deniz uçağı.. niye batsın ki Mogan Gölüne..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XL ~ 11 yıl önce
Birde Ankara ya mi ucacak bu ucaklar ? Mogan golunde batan ucaklar sayesinde mercanlar olusucak desenize. En azindan bir ise yarar Seabird Hava Taksi firmasi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otter ~ 11 yıl önce
Yorum yapmadan once bir Kanada orneklerine bak ve ondan sonra konus. Teknik ariza yapan tayyare ne model olursa olsun ve nerede olursa olsun "zor"da kalir ve yardim ister. Otterleri kucumseme sen!
Seabird ~ 11 yıl önce
Seabird un kullandigi ucak tipinden degil mi bu kaybolan ucak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000