12 Ağustos 2010, Perşembe 08:56:48

UÇAK KAÇIRTAN TRAFİK!

Marmaris Gökova karayolunun Gökçe bölümü duble yol çalışması nedeniyle 3 kez ikişer saat kapatılınca çok sayıda yerli ve yabancı turist uçaklarını kaçırdı.
  • neden aksaz dan tek gidiş tek geliş bir yol yapılmaz anlamıyorum. bu yol marmaris in havaalanı uzaklığı yarım saate iniyor, dahası o zaman datça da dalaman havaalanını kullanabilir
  • yılın 12 ayı her türlü yol çalışmasına müsait bir iklim içinde yer alan bu gibi bölgelerimizde neden hep turizm sezonu çalışmalara başlarlar ortalığı toz toprak insanları çile içinde bırakırlar Kasım dan Mayıs a kadar kış uykusunamı yatıyorsunuz? eğer öyleyse bu biraz fazla uzun bir uyku değilmi?
  • karayolları eminimki bu çalışmaları türsab a göndermiş ve türsabda acentalara yayınlamışlardır.fakat acentalar buna uymamıştır.aynı zamanda yerel gazetelerdede aynı şekilde hangi günler yolların ne kadar trafiğe kapanacağı yayımlanmıştır.
  • Derhal hesap sorun oraların valisi kaymakamı yok mu?Referandum yaklaşıyor her yerde yol çalışması.Bu çalışmaları en uygun zamanda yapacaksın.Gerekirse gece.
  • Turizmin en yüksek sezonunda yol yapan zihniyete yüksek beyinsizlik nişanı verilmesini teklif ediyorum.
  • böyle bir olay sadece türkiyede olur dersek yalan olur.hindistanda falan da olabilir.bangladeş de de.
  • Bunu düşünemeyecek kadar akıldan yoksunlar, çok yazık..
  • Kardeşim ne diye cumartesi yapıyorsun . yap hafta içi. milletin tatil dönüşünde ne diye yolunu kapıyorsun. yazık değilmi insanlara . bir dünya para. beyinsizmisiniz nesiniz.
Yol çalışmasından haberi olmayan vatandaşlar kalabalığı görünce şoke oluyor. Marmaris Karayolları yetkililerinin açıklamasına göre, her Çarşamba ve Cumartesi Gökçe bölgesinde patlama çalışması yapılacak.

Bu çalışma yolu yine kilit haline getirecek ve özellikle Cumartesi günü tur dönüşündeki yabancı yerli-yabancı turistleri taşıyacak olan havayollarında ciddi sıkıntılar yaşatacak.

Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan ve çok sayıda bakana mektup yazıp dilekçe ve faks gönderdiğini belirten Marmaris Çevre ve Turizm Gönüllüleri Grubu Başkanı Filiz Ersan, “Olumlu cevap gelmezse eylem yapmayı düşünüyoruz. Dinamitin önüne oturacağım. Uçursunlar beni bakalım cesaret edebiliyorlarsa” dedi.
UÇAK KAÇIRTAN TRAFİK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
neden aksaz dan tek gidiş tek geliş bir yol yapılmaz anlamıyorum. bu yol marmaris in havaalanı uzaklığı yarım saate iniyor, dahası o zaman datça da dalaman havaalanını kullanabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yılın 12 ayı her türlü yol çalışmasına müsait bir iklim içinde yer alan bu gibi bölgelerimizde neden hep turizm sezonu çalışmalara başlarlar ortalığı toz toprak insanları çile içinde bırakırlar Kasım dan Mayıs a kadar kış uykusunamı yatıyorsunuz? eğer öyleyse bu biraz fazla uzun bir uyku değilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
karayolları eminimki bu çalışmaları türsab a göndermiş ve türsabda acentalara yayınlamışlardır.fakat acentalar buna uymamıştır.aynı zamanda yerel gazetelerdede aynı şekilde hangi günler yolların ne kadar trafiğe kapanacağı yayımlanmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Derhal hesap sorun oraların valisi kaymakamı yok mu?Referandum yaklaşıyor her yerde yol çalışması.Bu çalışmaları en uygun zamanda yapacaksın.Gerekirse gece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Turizmin en yüksek sezonunda yol yapan zihniyete yüksek beyinsizlik nişanı verilmesini teklif ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
böyle bir olay sadece türkiyede olur dersek yalan olur.hindistanda falan da olabilir.bangladeş de de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bunu düşünemeyecek kadar akıldan yoksunlar, çok yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kardeşim ne diye cumartesi yapıyorsun . yap hafta içi. milletin tatil dönüşünde ne diye yolunu kapıyorsun. yazık değilmi insanlara . bir dünya para. beyinsizmisiniz nesiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000