24 Kasım 2012, Cumartesi 15:23:36

UÇAK KAÇIRMAK İÇİN PARAŞÜT EĞİTİMİ ALDIM!

Ordu’da 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen törene katılan Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, lisede okurken, 3 arkadaşıyla birlikte Samsun’dan uçak kaçırmayı planladıklarını, felsefe öğretmeninin ikna etmesi sonucu bu eylemden vazgeçtiklerini söyledi...
  • İyi de; spor olsun diyemi uçak kaçıracaktı? Ne amaçla uçak kaçırmayı planlıyordu, onu da açıklasa ya? Neyse, hiç yoktan paraşütçülük öğrenmiş bari.
  • AKP'Lİ MİLLETVEKİLLERİNDEN EN TEMİZİ BU OLMALI
  • SONRA DA MECLİSTE VEKİL OLDUM..BIZDE BURADA KAFAYI KAÇIRIYORUZ..

Ordu Atatürk Kültür Merkezi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle tören düzenlendi. Törene Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Vali Yardımcısı Abdullah Demir, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Jandarma Alay Komutanı Albay Şeref Çakmak, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Milletvekili İhsan Şener, törende yaptığı konuşmada, öğrencilik yıllarında başından geçen ilginç bir olayı anlatıp, öğretmenin verdiği eğitimin önemine dikkat çekti.

UÇAK KAÇIRMA PLANI

Şener, liseyi Samsun’da yatılı okulda okuduğunu, o dönemde judo sporu yaptığını ve 3 arkadaşıyla toplanıp, uçak kaçırmak için planlar yaptıklarını anlattı. Bunun için paraşüt kursuna giderek eğitim de aldıklarını söyleyen Şener, "Eylemimizi felsefe öğretmenimize anlattık. ’Tabi çocuklar’ dedi, gözümüzdeki kararlılığı gördü, ’bunlar bunu yapacak’ dedi. ’Bende sizin gibi düşünüyorum, gelin hep beraber kaçıralım’ diye karşılık verdi. Bizim kendi aramızda yaptığımız toplantılarımıza o da iştirak etmeye başladı. Ve sonunda uçak kaçırmanın zararlarını o toplantı süresince anlattı. Birlikte bu işten vazgeçmiş olduk" diye konuştu.

Tören, etkinlik kapsamında düzenlenen kompozisyon, resim, santranç yarışmaları ve futbol turnuvalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle sona erdi. (Gazetevatan)

UÇAK KAÇIRMAK İÇİN PARAŞÜT EĞİTİMİ ALDIM!

Yorumlar

Amaçsız? ~ 11 yıl önce
İyi de; spor olsun diyemi uçak kaçıracaktı? Ne amaçla uçak kaçırmayı planlıyordu, onu da açıklasa ya? Neyse, hiç yoktan paraşütçülük öğrenmiş bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
AKP'Lİ MİLLETVEKİLLERİNDEN EN TEMİZİ BU OLMALI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
black duck ~ 11 yıl önce
SONRA DA MECLİSTE VEKİL OLDUM..BIZDE BURADA KAFAYI KAÇIRIYORUZ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abbas ~ 11 yıl önce
kafada kaçıracak akıl kaldıysa iyi.....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000