08 Nisan 2008, Salı 11:32:33

UÇAK KAÇIRILDI

Bir yolcu uçağı hava korsanı tarafından kaçırıldı. Uçak piste indiği sırada emniyet görevlileri müdahale etti... İşte ayrıntılar...

Malezya'da kalkan Biman Bagladesh Havayolları'na ait bir yolcu uçağı, hava korsanı tarafından kaçırıldı. Uçağın Bangkok'taki Don Mueang Havalimanı'na iniş yaptığı ve korsanın emniyet yetkililerince tutuklandığı öğrenildi.


Malezya'dan havalanan Biman Bagladesh Havayolları'na ait bir yolcu uçağı kaçırıldı. Yaklaşık 40-50 kadar yolcusu bulunduğu açıklanan uçak, Bangkok'taki Don Mueang Havalimanı'na indi. BG 042 tipi yolcu uçağının aprona giriş yapmasının ardından hava korsanı, emniyet yetkililerince yakalanarak, tutuklandı. Korsanın kimliğine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmazken, Malezya kökenli olduğu kaydedildi.

 
Öte yandan uçağın pilotunun ilk olarak Bangkok'un yeni uluslararası havalimanı olan Suvamabhumi'ye acil iniş yapmak istediği ancak bu önerinin havalimanındaki yetkililerce geri çevrilerek, iç hat seferlerinin yapıldığı Don Mueang Havalimanı'na iniş yapılmasına izin verdiği ortaya çıktı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yakalanan şahsın cezaevine gönderildiği belirtildi.

 

UÇAK KAÇIRILDI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000