23 Ekim 2011, Pazar 08:22:47

UÇAK GÜRÜLTÜSÜNE PROTESTO

Almanya'nın Mainz kentinde toplanan yaklaşık 10 bin kişi uçak gürültüsünü protesto etti
  • Atakoyde birsey yok arkadasim, asil olay Sefakoyde. Kalkan butun ucaklar direk sefakoye dogru kalkiyor. birkac gun bir arkadasta kaldim orda ne kitap okunuyor ne uyunuyor, cami actiniz mi felaket bir gurultu her dakka basi kalkis oluyor zaten. Ben Yesilkoyde oturuyorum, inislerde cok ses olmadigindan rahatiz ama Allah Sefakoydekilere sabir versin.
  • Orada ev almadan ya da kiralamadan önce bunu düşünecektin. Orayı yerleşim alanına açmak başlı başına hata zaten. İsterseniz sizin için 24 ü kapatsınlar, olur mu?
  • Gelsinler bir de Ataköylulerin neler caktiklerine baksinlar... Evin icinde geciyor ucaklar.
  • Brüksel'den gürültü sebepleriyle DHL'in gitmek zorunda kalmasından sonra durumlarının ne olduğunu komşularına bir sorsunlar derim.
  • ucagın en guzel yanı o muhtesem sesıdır zaten havayı yırtarcasına cıkardıgı o muhtesem ses acıkcası ımkanım olsa pıstın kenarında bır ev yaparım
  • yakinda almanyanin bircok havalimaninda gece ucuslarini yasaklayacaklar. bu da en cok charter ve low cost sirketleri etkileyecek.

Wiesbaden kentine yürüyen protestocular, gece uçuşlarının insan sağlığını bozduğunu dile getirdi. Frankfurt Havaalanının üçüncü pistinin açılmasından sonra gürültüden etkilenecek olan protestocular, oluşacak gürültü nedeniyle ev fiyatlarının düşeceğini ve sağlıklarından olacaklarını dile getirdi.

(Akşam)


UÇAK GÜRÜLTÜSÜNE PROTESTO

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
Atakoyde birsey yok arkadasim, asil olay Sefakoyde. Kalkan butun ucaklar direk sefakoye dogru kalkiyor. birkac gun bir arkadasta kaldim orda ne kitap okunuyor ne uyunuyor, cami actiniz mi felaket bir gurultu her dakka basi kalkis oluyor zaten. Ben Yesilkoyde oturuyorum, inislerde cok ses olmadigindan rahatiz ama Allah Sefakoydekilere sabir versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Orada ev almadan ya da kiralamadan önce bunu düşünecektin. Orayı yerleşim alanına açmak başlı başına hata zaten. İsterseniz sizin için 24 ü kapatsınlar, olur mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gelsinler bir de Ataköylulerin neler caktiklerine baksinlar... Evin icinde geciyor ucaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Brüksel'den gürültü sebepleriyle DHL'in gitmek zorunda kalmasından sonra durumlarının ne olduğunu komşularına bir sorsunlar derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ucagın en guzel yanı o muhtesem sesıdır zaten havayı yırtarcasına cıkardıgı o muhtesem ses acıkcası ımkanım olsa pıstın kenarında bır ev yaparım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yakinda almanyanin bircok havalimaninda gece ucuslarini yasaklayacaklar. bu da en cok charter ve low cost sirketleri etkileyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000