09 Mart 2014, Pazar 12:03:48

'UÇAK GERİ DÖNMÜŞ OLABİLİR'

Malezya Hava Kuvvetleri Komutanı Rodzali Davud, askeri radarın, Güney Çin Denizi üzerinde kaybolan Malezya uçağının geri dönmüş olabileceğine işaret ettiğini söyledi.
  • ucak olmus yolcular da olmus rip
  • Bence bir ülkenin donanması bilmeyerek ( yada bilerek ) bu uçağı vurdu.Şimdi nasıl örtbas ederiz diye düşünüyorlar yani bilen biliyor...
  • 2014 yilinda ucagin rotasi belli elt uydu hersey var..dustu mu dusmedi mi aciklama yapilmiyor ne mal adamlar bunlar.. Simdide bir yolcunun cep telefonu caliyormus iddiaya gore.. Ne haltlar donuyor aciklasinlar
  • koca ucagin tek parcasi suda yuzmez mi? Canta mi bu kaybolsun.. Ufolar kacirdi o zmn
  • Geri dönmüş derken, dönüp inmiş dememiş ki adam, rotasından sapmış, arıza vb nedenle arkasında kalan bir havaalanına yönelmiş ama yetişememiş demek istiyor.
  • Uzaylılar kaçırmıştır kesin!!!!!
  • Tabi tabi hatta Mars'a inmiş olabilir !
  • ucak düşmüş belli bariz.Allah askına hijack olsa bile bi haberi gelir mutlaka.bulunmaması ayrı bi gariplik.? umarım böyle olaylar yasanmaz bir daha cok üzücü,cok can yakıcı..
  • dizi gercek mi oldu acaba :S
  • Çok ilginç sadece yağ tabakası koca 777 bi tane parça bile yüzmemiş mi yolcuların bi eşyası mı yüzememiş çok tuhaf bir olay sıradan bir kaza olmayabilir.

Malezya Hava Kuvvetleri Komutanı Rodzali Davud, düzenlediği basın toplantısında, askeri radarın "uçağın muhtemel bir geri dönüş yaptığına işaret ettiğini" ifade ederken, uçağın rotasından ne kadar sapmış olabileceğine ilişkin ayrıntılı bilgi vermedi.

Malezya Havayolları Üst Yöneticisi Ahmed Cuhari Yahya ise pilotun geri dönmesi halinde hava trafik kontrol yetkililerini durumdan haberdar etmesi gerektiğini ancak yetkililerin herhangi bir tehlike çağrısı almadıklarını bildirdi.

ABD SAVAŞ GEMİSİ DE BÖLGEDE

Bu arada dün sabah erken saatlerden bu yana kayıp uçağı arama çalışmalarına ABD donanması da bir savaş gemisiyle katılıyor. Güdümlü füze destroyeri USS Pinckney'in, arama çalışmalarına katılmak üzere uluslararası sulardan Güney Çin Denizi'ne yol aldığı kaydedildi. Destroyer, arama-kurtarma çalışmalarında kullanılabilecek 2 helikopter de taşıyor. ABD donanmasının ayrıca Okinawa'daki devriye ve keşif uçağı Orion'u arama çalışmalarına yönlendirdiği belirtildi.

TEK BULGU YAĞ TABAKASI

Arama çalışmalarının başlamasından tam 17 saat sonra edinilen tek bulgu Vietnam sahillerine vuran yağ tabakaları oldu. Havacılık uzmanları radardan çıktığında 7.5 saatlik yolculuk için yeterli yakıtı olduğu öğrenilen uçağın büyük bir ihtimalle düşmüş olabileceğini söylüyor.

'UÇAK GERİ DÖNMÜŞ OLABİLİR'

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
ucak olmus yolcular da olmus rip

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi Canım Sende ~ 10 yıl önce
Bence bir ülkenin donanması bilmeyerek ( yada bilerek ) bu uçağı vurdu.Şimdi nasıl örtbas ederiz diye düşünüyorlar yani bilen biliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
2014 yilinda ucagin rotasi belli elt uydu hersey var..dustu mu dusmedi mi aciklama yapilmiyor ne mal adamlar bunlar.. Simdide bir yolcunun cep telefonu caliyormus iddiaya gore.. Ne haltlar donuyor aciklasinlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zorla komplo teorisi ~ 10 yıl önce
koca ucagin tek parcasi suda yuzmez mi? Canta mi bu kaybolsun.. Ufolar kacirdi o zmn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geri dönmüş ~ 10 yıl önce
Geri dönmüş derken, dönüp inmiş dememiş ki adam, rotasından sapmış, arıza vb nedenle arkasında kalan bir havaalanına yönelmiş ama yetişememiş demek istiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaka gibi.. ~ 10 yıl önce
Uzaylılar kaçırmıştır kesin!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HTY ~ 10 yıl önce
Tabi tabi hatta Mars'a inmiş olabilir !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
ucak düşmüş belli bariz.Allah askına hijack olsa bile bi haberi gelir mutlaka.bulunmaması ayrı bi gariplik.? umarım böyle olaylar yasanmaz bir daha cok üzücü,cok can yakıcı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LOST ~ 10 yıl önce
dizi gercek mi oldu acaba :S

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç ~ 10 yıl önce
Çok ilginç sadece yağ tabakası koca 777 bi tane parça bile yüzmemiş mi yolcuların bi eşyası mı yüzememiş çok tuhaf bir olay sıradan bir kaza olmayabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000