15 Mayıs 2012, Salı 20:19:39

UÇAK GERİ DÖNDÜ

Fransa'nın resmen göreve başlayan Cumhurbaşkanı François Hollande'ın Almanya Başbakanı Angele Merkel ile görüşmek için Berlin'e gittiği uçağa yıldırım isabet ettiği bildirildi.
  • mikail isimli melek bekliyordu zaten uçak kalksada bende bitane yıldırım çarpsam diye...hey allam yaaa:))) yapay deprem tsunami ve yıldırım yapılabiliyor senelerdir var bu zaten biliniyor.ama bunları yapabilen sadece 2 ülke var. biri bu ülkeye çok yakın öbürü çok uzakta sınır olarak.belki bağlantısı olabilir.araştırın araştırın:)))
  • nazardır

Fransız televizyonu, akşam çalışma yemeğinde bir araya gelmek üzere Berlin'e hareket eden Hollande'ın uçağının yıldırım isabet etmesi üzerine Villacoublay'a indiğini duyurdu.

Hollande tekrar Berlin'e hareket etti
Fransa Savunma Bakanlığı Sözcüsü Gerard Gachet, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile görüşmek için Berlin'e gittiği sırada uçağına yıldırım düşen Hollande'ın başka bir uçakla Berlin'e gittiğini söyledi.

Gachet, Hollande'ı taşıyan Falcon 7X tipi uçağa kalktıktan kısa süre sonra yıldırım isabet ettiğini, uçakta yaralanan olmadığını önlem olarak Paris'teki Villacoublay hava üssüne döndüğünü kaydetti.

Savunma Bakanlığı yetkilileri, Cumhurbaşkanı ve beraberindeki heyetin Falcon 900 tipi başka bir uçağa alındıktan sonra Berlin'e hareket ettiklerini ifade etti.

Hollande-Merkel görüşmesinin planlandığı saatte yapılacağı ve ikilinin Avrupa'daki finans krizini ele alacağı bildiriliyor

UÇAK GERİ DÖNDÜ

Yorumlar

... ~ 12 yıl önce
mikail isimli melek bekliyordu zaten uçak kalksada bende bitane yıldırım çarpsam diye...hey allam yaaa:))) yapay deprem tsunami ve yıldırım yapılabiliyor senelerdir var bu zaten biliniyor.ama bunları yapabilen sadece 2 ülke var. biri bu ülkeye çok yakın öbürü çok uzakta sınır olarak.belki bağlantısı olabilir.araştırın araştırın:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 12 yıl önce
nazardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000