13 Şubat 2009, Cuma 08:59:53

Uçak evlerin üzerine düştü, ortalık mahşer yerine döndü!

ABD'nin New York eyaletinde Continental Havayolları'na ait yolcu uçağının bir evin üzerine düştü. İçerisinde 48 yolcu bulunan uçaktaki ölü ya da yaralı sayısında ise hala resmi bir açıklama yok.
  • sayın bakan size inanıyoruz. yangın uçağı alma işini halledeceğinize inanıyoruz.
  • türkiyenin bir yangın söndürme uçağı alması lazım hemen. birkaç ay sonra ormanlar cacır cayır yanarken ne olacak. kurban derilerini toplayan thk ya " içki parası topluyorlar diyenler" şimdi bu paraları ne idüğü belirsiz bir şekilde seçim hortumlarına aktarıyor. eskisinden kaka kat fazla para topluyorlar şimdi. paraları ne yaptıkları belli. bu kadar insafsızlık olmaz. pardon aslında uçak almamaları doğal. çünkü ateşe verdikleri ormanları ve arazileri zaten üzerlerine tapu yapmışlar bile. ASLINDA BU SENE ORMAN YANGINLARININ NE KADAR ÇOK OLACAĞINI TAHMİN ETMEK BİLE İSTEMİYORUM. YAZIK OLACAK BU MEMLEKETE GERÇEKTEN. AMA İNSAFLI BİRİLERİNİN YANGIN UÇAĞI ALMASINI DİLİYORUM HRŞEYE RAĞMEN.
  • Uçak Continental Airlines a bağlı Colgan Air\'in uçağı ve modeli Bombardier Q400
  • bir onceki haberde ölü ve yaralı sayısı belli oldu diye baslık atıyorsunuz, bir sonraki haberde ise olü yaralı sayısı belli degil diye.... yanlıslık haberlerin yayın sırasında mı sizde mi anlayamadım biraz özen ve ciddiyet lutfen.....

Continental Havayolları'na ait 3407 sefer sayılı yolcu uçağı içerisindeki yolcularıyla birlikte Buffalo Niagara Uluslararası Havaalanı'na yaklaşık 7 mil kala bir evin üzerine düştü.

Olayın ardından yaşananlar kameralara böyle yansıdı:

 



 

 

Uçak evlerin üzerine düştü, ortalık mahşer yerine döndü!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
sayın bakan size inanıyoruz. yangın uçağı alma işini halledeceğinize inanıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
türkiyenin bir yangın söndürme uçağı alması lazım hemen. birkaç ay sonra ormanlar cacır cayır yanarken ne olacak. kurban derilerini toplayan thk ya " içki parası topluyorlar diyenler" şimdi bu paraları ne idüğü belirsiz bir şekilde seçim hortumlarına aktarıyor. eskisinden kaka kat fazla para topluyorlar şimdi. paraları ne yaptıkları belli. bu kadar insafsızlık olmaz. pardon aslında uçak almamaları doğal. çünkü ateşe verdikleri ormanları ve arazileri zaten üzerlerine tapu yapmışlar bile. ASLINDA BU SENE ORMAN YANGINLARININ NE KADAR ÇOK OLACAĞINI TAHMİN ETMEK BİLE İSTEMİYORUM. YAZIK OLACAK BU MEMLEKETE GERÇEKTEN. AMA İNSAFLI BİRİLERİNİN YANGIN UÇAĞI ALMASINI DİLİYORUM HRŞEYE RAĞMEN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Uçak Continental Airlines a bağlı Colgan Air\'in uçağı ve modeli Bombardier Q400

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bir onceki haberde ölü ve yaralı sayısı belli oldu diye baslık atıyorsunuz, bir sonraki haberde ise olü yaralı sayısı belli degil diye.... yanlıslık haberlerin yayın sırasında mı sizde mi anlayamadım biraz özen ve ciddiyet lutfen.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000