11 Aralık 2014, Perşembe 09:31:11

UÇAK E-5'TEKİ TABELALARA ÇARPTI

Avcılar, Ambarlı kavşağında gece saat 02:00′da meydana gelen ilgin kazada Atatürk Havalimanı’ndan TIR’lara yüklenen bir yolcu uçağı, trafik uyarı lambaları ve tabelalara çarptı.
  • Haber başlıklarını düzgün yazın.
  • Ulen 3 kurus fazla verseydiniz daha profesyonel firmaya tasitsaydiniz.
  • Bu arada yazmayı unuttum. Siz isteseniz de istemeseniz de sevseniz de sevmeseniz de isterseniz bir yerlerinizi de yırtın Osmanlıca sizin çocuklarınıza, yeğenlerinize ve gelecekte torunlarınıza öğretilecek. İtirazı olan ???
  • Doğru siz haklısınız. Uçuşlarda Migros poşetlerini dolduran, uçaktan su,çerez,hot towel, kolonya , sıvı sabun, soda şişelerinde viski, vodka, kutu bira çalarak Atatürk'ün izinden çok güzel gidiyorsunuz. Madem ki Atatürkçüsünüz ve Osmanlı devletini ve atalarınızı hiçe sayıyorsunuz ve ayrıca Osmanlı devleti padişahlarına oğlancı diyen zihniyetle ilerliyorsanız o zaman bırakın siyaset yapmayı. Bana Türkçe konusunda ders vermek isteyenlere yüz yüze Türkçe dersi verebilirim.
  • Fatih,olm ne zaman ucak sektorune girdin??Okana selam soyle hey kidi
  • Emin abi ne yatın böyle iyi tabelayı da kesmedin.
  • bundan bir sonraki cikis demis yaa.. bundan sonra ambarli cikisi yok direk beylikduzu..Baska bir yolda yok zaten.
  • Beyin fakirleri bu olayın osmanlıca ile ne alakası var? Herşeyi siyasete bağlamayın.
  • Sen ucuz diye önüne gelen nakliyeciye mal verirsen böyle de olur daha beteri de olur Allah korusun. 2 kuruş kar etmek için isimsiz firmalarla çalışan lojistik & satınalma sorumlularına küpe olur inşallah.
  • butun Parçalar Maltepe sahıl ıskelede duruyor.

4 parçaya ayrılan ve yurt dışına gönderilmek üzere TIR’lara yüklendiği öğrenilen uçak, E-5 yan yoldan Ambarlı Limanı’na döneceği sırada yolun daralması nedeniyle önce yoldaki aydınlatma direklerine, ardından da yön tabelalarına çarparak trafiği kilitledi.

E-5′E DEVRİLECEKTİ

Karayolunda büyük tehlikeye sebep olan ilginç ‘uçak kazası’nda TIR şoförlerinin usta manevraları faciayı önledi. Yolun daraldığı alandan geçemeyen TIR’lar kaldırıma çıkmak zorunda kaldı.TIR’ın devrilme tehlikesi olduğu için E-5′ten geçen araç sürücüleri yaklaşık yarım saat bekledi.

Olayın yaşandığı sırada ise E-5′te araçlarından inen ve olayı izleyen bazı vatandaşlar da büyük tehlike atlattı.

TRAFİK POLİSİ YOK!

Kaza esnasında olay yerine hiç bir trafik polisi gelmezken, uzun uğraşlar sonunda sıkıştığı yerden kurtulan TIR’ın yoluna devam etmesiyle trafik normale döndü. (Sözcü)



UÇAK E-5'TEKİ TABELALARA ÇARPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Haber başlıklarını düzgün yazın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ulen 3 kurus fazla verseydiniz daha profesyonel firmaya tasitsaydiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu arada yazmayı unuttum. Siz isteseniz de istemeseniz de sevseniz de sevmeseniz de isterseniz bir yerlerinizi de yırtın Osmanlıca sizin çocuklarınıza, yeğenlerinize ve gelecekte torunlarınıza öğretilecek. İtirazı olan ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih ~ 9 yıl önce
osmanlica bilmedigi icin cahil bu halk zaten... cok haklisin.
hubanname ~ 9 yıl önce
önce en bir başlasan ailenden mesela, kaynak kitap olarak 18 yy saray çığırtkanlarından enderunlu fazıl ın hubanname adlı eserini bir okusanız şöyle nasıl güzel olurdu bir bilsen. meraklısınız ya, o yüzden ama fark etmez sizin için... anladın mı, anlamadın elbette, anlarsınız. ama çoluk çocuk okumayın sakın.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Doğru siz haklısınız. Uçuşlarda Migros poşetlerini dolduran, uçaktan su,çerez,hot towel, kolonya , sıvı sabun, soda şişelerinde viski, vodka, kutu bira çalarak Atatürk'ün izinden çok güzel gidiyorsunuz. Madem ki Atatürkçüsünüz ve Osmanlı devletini ve atalarınızı hiçe sayıyorsunuz ve ayrıca Osmanlı devleti padişahlarına oğlancı diyen zihniyetle ilerliyorsanız o zaman bırakın siyaset yapmayı. Bana Türkçe konusunda ders vermek isteyenlere yüz yüze Türkçe dersi verebilirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
osmanlı ~ 9 yıl önce
osmanlının kaç padişahının karısı türk, ecdadınız ya o yüzden. kaçı devşirme, kaçı haremden, kaçı kaçıncısı, oğlanı falan karıştırmıyorum, gılmanlar ayrı, iç oğlanları, harem oğlanları - haremde kadın olmadığı zaman yedek yani- gir işine oku gel hadi.
Atatürk ~ 9 yıl önce
biz elbette ulu önder Atatürk izinden gideceğiz, hırsız izinden değil.
Mehmet Sak ~ 9 yıl önce
Fatih,olm ne zaman ucak sektorune girdin??Okana selam soyle hey kidi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Emin abi ne yatın böyle iyi tabelayı da kesmedin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bb ~ 9 yıl önce
bundan bir sonraki cikis demis yaa.. bundan sonra ambarli cikisi yok direk beylikduzu..Baska bir yolda yok zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Beyin fakirleri bu olayın osmanlıca ile ne alakası var? Herşeyi siyasete bağlamayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zihniyet ~ 9 yıl önce
Osmanlıcanın olayla ilgisi olmasa da zihniyetle kesin ilgisi var. Ayrıca siyaset her yerdedir. Memleketin geldiği durum ortadadır.
Ucuz etin yahnisi ~ 9 yıl önce
Sen ucuz diye önüne gelen nakliyeciye mal verirsen böyle de olur daha beteri de olur Allah korusun. 2 kuruş kar etmek için isimsiz firmalarla çalışan lojistik & satınalma sorumlularına küpe olur inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih KELEŞ ~ 9 yıl önce
Bütün izin belgeleri mevcut hem trafik ekiplerinin hem de kendi eskort araçlarımızın refakatinde tamamen emniyetli bir taşıma yapıldı. Söylenildiği gibi vurma çarpma söz konusu olmayıp tamamen yalan haberdir. Ayrıca önüne gelen nakliyeci tanımını yapmadan önce sitemizi incelemenizi tavsiye derim!!
çarpma? ~ 9 yıl önce
Kaldırımları haşat etmek vurma-çarpmadan sayılmıyor galiba.
Maltese ~ 9 yıl önce
butun Parçalar Maltepe sahıl ıskelede duruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000