05 Eylül 2012, Çarşamba 08:20:31

UÇAK DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?

Suriye'de Halep'e bağlı Mennahk Meng askeri havaalanı yakınlarında Suriye ordusu ile Özgür Suriye Ordusu arasındaki çatışmalarda bir uçağın düşürüldüğü iddia edildi...
  • Dedigim gibi Suriye hava kuvvetlerinde SU-35 yok bu çok gelismis bir savas uçagi daha Rus hava kuvvetlerinde bile birkaç adet bulunuyor. Düsen uçak bir MIG-21 Fishbed seri numarasi "2280" Pilot çok alçak mesafede atlamis ve uçagin kuyrugunun yaninda ölü bulunmus.
  • medyadaki diğer videolar da su-22 ye ait kuyruk görünüyor, flanker haberi asparagas

ÖSO Suriye Şehitleri Tugayı, düşürülen Rus yapımı Sukhoi Su-35 Flanker-E tipi savaş uçağının görüntülerini yayınladı. Görüntülerde uçağı kullanan pilotun da öldüğü görülüyor.

Su-27'lerin en gelişmiş modeli olan çok amaçlı savaş uçağı Su-35'ler, Suriye Hava Kuvvetleri'nin ÖSO'ya ve sivil yerleşim birimlerine yönelik saldırılarda kullanılıyor.

UÇAK DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?

Yorumlar

F4E ~ 12 yıl önce
Dedigim gibi Suriye hava kuvvetlerinde SU-35 yok bu çok gelismis bir savas uçagi daha Rus hava kuvvetlerinde bile birkaç adet bulunuyor. Düsen uçak bir MIG-21 Fishbed seri numarasi "2280" Pilot çok alçak mesafede atlamis ve uçagin kuyrugunun yaninda ölü bulunmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iz ~ 12 yıl önce
medyadaki diğer videolar da su-22 ye ait kuyruk görünüyor, flanker haberi asparagas

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000