25 Ocak 2013, Cuma 08:15:17

UÇAK DÜŞÜRMEK İÇİN EKİP KURMUŞLAR!

İzmir’deki casusluk çetesinin, T-37 uçaklarını düşürmek için 18 kişilik bir ihtisas ekibi oluşturduğu ortaya çıktı.
  • Yanılıyormuyum bilmem ama orduyu yok ederseniz,amerika Suriye'yi hallettikten sonra kürt devletini çok kolay kurup haritayı değiştirebilir.sonra Amerika'yı büyük kartellerle yöneten yahudiler vadedilmiş topraklarına ulaşabilir.harran mezapotamya yani botan,kürtleremi bırakırlar sanıyorsunuz.yemende osmanlıyı hancerleyip yemen ağıtlarını yazdıran araplar gibisiniz.hala bellerini düzeltemediler,her yer filistin olacak orta doğuda.
  • Eger art niyetle ucak dusureceksen niye T-37'yi secersin? Zaten cok eski ucaklar ve son bes-on yilda her an emekliye ayrilabilecek durumdaydilar, neden planlarini bu ucak uzerine yapasin. F-4 ve F-16 cok daha fazla ses getirir. Sacmalik.
  • Ne oldu ya rahatsız mı oldunuz? Mızrak çuvala sığmıyor artık. Hainlik edenler hesap versin.
  • Bugün gazetesine dayanarak haber yaparken yanına Yılmaz Özdil'in bugünkü yazısını da koymanız gerekir. Tek taraflı ve art niyetli bu haberden dolayı sizi kınıyorum!
  • böyle saçmasapan iddiaları haber diye koymanız gerçekten çok çirkin. tsk'ya karşı yürütülen kampanyaya destek oluyorsunuz sırf haber yapıp insan çekmek uğruna
  • Tsk ya saldırılar yermedi anlaşılan saçmalamaya devam ediyorlar.
  • BU HABERLER SADECE İDDİADAN İBARET VE ASIL NİYET İNSANLARIN SİLAHLI KUVVETLERE VE EN DEĞERLİ KURUMLARA OLAN GÜVENİNİ KIRMAK ÜZEREDİR. HENÜZ, HER NE KADAR SON DÖNEMDE TARAFSIZLIĞI ŞAİBELİ DE OLSA, MAHKEMELERCE HÜKÜM VERİLMİŞ DEĞİLDİR. AIRPORTHABER'İN BU SPEKÜLATİF HABERLERİ YAYINLAYARAK BU SİYASİ OYUNLARA ALET OLMASINI DA KINIYORUM...
  • Ahmet Kendir şehit olmadı sadece atlamıştı. Maşallah sapasağlam.
  • airporthaber sen siyasete alet olma tarafsız haberini yapmaya devam et. bu sebepten buradayız siyasete bulaşma
  • "İzmir’deki casusluk çetesinin, T-37 uçaklarını düşürmek için 18 kişilik bir ihtisas ekibi oluşturduğu ortaya çıktı." Yanlışım yoksa bu bahsettiğiniz bilgiler henüz iddia.. Dava kabul edilmiş olsa da yargılama bitmeden bu kesinlikte konuşmak hukuken doğru mudur? Saygılarımla..

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen, kadınları kullanarak ele geçirilen askeri belgeleri yurtdışına para karşılığı gönderdiği öne sürülen suç örgütüyle ilgili iddianame çarpıcı bilgilere yer verildi.

Çeteye ait bilgilerin yer aldığı Pandora isimli veri tabanında ele geçirilen 3 sayfalık belgede T-37 uçağının önemli kısımları, nasıl ve hangi yollar kullanılarak düşürüleceği ve bu planları uygulayabilecek personel isimlerinin yer aldığı belirtildi.
Düşürülecek uçağın pilotunun önü açık, başarılı ve tecrübesi az olan kişilerden seçilmesi gerektiğinin yazıldığı raporda uçağın düşürülmesi için yapılacak eylemde kullanılabilecek subay ve astsubaylardan oluşan 18 kişilik bir ihtisas listesi de yer aldı.

Bugün Gazetesi'nin haberine göre, hazırlanan dosyada uçağın kumanda telleri, fren sistemi ve yağ göstergelerinin kullanılarak uçağın nasıl düşürülebileceği 6 farklı seçenekle anlatılırken bazı ifadeler ise dehşet verici türden.

Dosyada, “Uçak oksijen sistemine ihtisas ekibi tarafından yapılan bir işlem sonucunda tüplere oksijen yerine kokusu hemen ayırt edilemeyecek bayıltıcı veya öldürücü bir gaz doldurulması kısmen olsa da yeterli olabilir; fakat teknik detayları iyice araştırılmalı hata yapılmamalı.

Pilot paramparça olacağı için adli tıp incelemelerinde ortaya çıkmayacaktır” ifadesi dikkat çekti.

İki yılda iki T-37 düştü

İddianamede çıkan bu ayrıntılar akıllara son dönemde düşen T- 37 uçaklarını getirdi.

Son iki yıl içerisinde Güzelbahçe ve Foça’da iki T-37 uçağı düşmüş ve bu kazalarda pilotlar Yüzbaşı Ahmet Kendir, Teğmen Ersun Atılgan ve Teğmen Serkan Sağır hayatını kaybetmişti.

UÇAK DÜŞÜRMEK İÇİN EKİP KURMUŞLAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

halo ~ 11 yıl önce
Yanılıyormuyum bilmem ama orduyu yok ederseniz,amerika Suriye'yi hallettikten sonra kürt devletini çok kolay kurup haritayı değiştirebilir.sonra Amerika'yı büyük kartellerle yöneten yahudiler vadedilmiş topraklarına ulaşabilir.harran mezapotamya yani botan,kürtleremi bırakırlar sanıyorsunuz.yemende osmanlıyı hancerleyip yemen ağıtlarını yazdıran araplar gibisiniz.hala bellerini düzeltemediler,her yer filistin olacak orta doğuda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T-37? ~ 11 yıl önce
Eger art niyetle ucak dusureceksen niye T-37'yi secersin? Zaten cok eski ucaklar ve son bes-on yilda her an emekliye ayrilabilecek durumdaydilar, neden planlarini bu ucak uzerine yapasin. F-4 ve F-16 cok daha fazla ses getirir. Sacmalik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rf ~ 11 yıl önce
Ne oldu ya rahatsız mı oldunuz? Mızrak çuvala sığmıyor artık. Hainlik edenler hesap versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mizrak ~ 11 yıl önce
Devamli mizrak kilic gibi seyleri cuvala tikmaya calistigimiz icin bu hale geldik zaten. Eger aklimizi basimiza almazsak birbirimizi hapise ata ata dibe cokecegiz.
Onurank ~ 11 yıl önce
Bugün gazetesine dayanarak haber yaparken yanına Yılmaz Özdil'in bugünkü yazısını da koymanız gerekir. Tek taraflı ve art niyetli bu haberden dolayı sizi kınıyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok çirkin ~ 11 yıl önce
böyle saçmasapan iddiaları haber diye koymanız gerçekten çok çirkin. tsk'ya karşı yürütülen kampanyaya destek oluyorsunuz sırf haber yapıp insan çekmek uğruna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
Tsk ya saldırılar yermedi anlaşılan saçmalamaya devam ediyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYIPTIR... ~ 11 yıl önce
BU HABERLER SADECE İDDİADAN İBARET VE ASIL NİYET İNSANLARIN SİLAHLI KUVVETLERE VE EN DEĞERLİ KURUMLARA OLAN GÜVENİNİ KIRMAK ÜZEREDİR. HENÜZ, HER NE KADAR SON DÖNEMDE TARAFSIZLIĞI ŞAİBELİ DE OLSA, MAHKEMELERCE HÜKÜM VERİLMİŞ DEĞİLDİR. AIRPORTHABER'İN BU SPEKÜLATİF HABERLERİ YAYINLAYARAK BU SİYASİ OYUNLARA ALET OLMASINI DA KINIYORUM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış isim ~ 11 yıl önce
Ahmet Kendir şehit olmadı sadece atlamıştı. Maşallah sapasağlam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yapma ~ 11 yıl önce
airporthaber sen siyasete alet olma tarafsız haberini yapmaya devam et. bu sebepten buradayız siyasete bulaşma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ifade yanlış ~ 11 yıl önce
"İzmir’deki casusluk çetesinin, T-37 uçaklarını düşürmek için 18 kişilik bir ihtisas ekibi oluşturduğu ortaya çıktı." Yanlışım yoksa bu bahsettiğiniz bilgiler henüz iddia.. Dava kabul edilmiş olsa da yargılama bitmeden bu kesinlikte konuşmak hukuken doğru mudur? Saygılarımla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000