23 Mart 2009, Pazartesi 08:46:15

Uçak düştü... Çoğu çocuk 17 ölü var!

ABD'nin batı eyaletlerinden Montana'da küçük bir yolcu uçağının düştüğü bildirildi.
  • Bizdeki hatalarin ABD de olmasi bana cok ters geliyor.Demek orada da isinin geregini yapmayanlar var.DNA sini arastirmak gerekir.

ABD'nin batısındaki Montana eyaletinde küçük bir yolcu uçağı düştü. Kazada uçakta bulunanlardan kurtulan olmadığı açıklandı.

ABD'nin Montana eyaletine bağlı Butte kentinde inişe geçen Pilatus PC-12 tipi tek motorlu yolcu uçağı, henüz bilinmeyen bir nedenle düştü.

California'dan Bozeman'daki kayak merkezine giden ve çoğunluğunu çocukların oluşturduğu yolcuların bulunduğu uçak, yerel saatle 15.00 sıralarında Butte Havalimanı'na 170 metre mesafede, bir mezarlığın yakınında düştü.

Yanmaya başlayan uçakta bulunanlardan kurtulan olmadığı bildirildi.

Federal Havacılık İdaresi sözcüsü Les Dorr, "Tam olarak ölü sayısını vermek henüz mümkün değil ancak uçakta bulunanlardan kurtulan olmadığını tahmin ediyoruz. Aralarında çocukların da bulunduğu 16 ya da 17 kişinin öldüğünü söyleyebiliriz" diye konuştu.

California'ınn Orville kentinden Montana'nın Bozeman kentine gitmek üzere havalanan ancak son dakikada Montana'ya bağlı Butte'ye yönlendirilen uçağın düşüş nedeni tam olarak bilinmezken, Dorr, normalde 10 yolcu taşımak için lisans verilen uçakta aşırı miktarda yolcunun bulunması gözleri bu noktaya odakladığını vurguladı.

Bu arada uçağın rotasının son anda neden değiştirildiğine ilişkin de herhangi bir açıklama yapılmadı.

 

Uçak düştü... Çoğu çocuk 17 ölü var!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bizdeki hatalarin ABD de olmasi bana cok ters geliyor.Demek orada da isinin geregini yapmayanlar var.DNA sini arastirmak gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000